Pamukkale Yoluna Duvar Ördüler

ASAYİŞ 15.06.2019 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Yoluna Duvar Ördüler

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde mülk sahibi olduklarını iddia eden ve daha önce iki kez yolu trafiğe kapatan şahıslar bu sefer yola duvar ördü.   Edinilen bilgiye göre, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye ulaşım sağlayan karayoluna mülk sahibi olduğunu iddia eden bir grup vatandaş, tarafından duvar örüldü. Mülk sahibi olduklarını iddia eden kişiler daha önce de meyve kasalarıyla karayolunu kapatmış, 3 saat süren ikna çalışmalarının ardından açılmıştı.   Bu kez pirket tuğlaları ile karayoluna gelen topluluk, karayolunu geliş ve gidiş olarak duvar örerek kapattı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yolu kapatan 5'i kadın 15 kişiyi gözaltına aldı. Jandarma araçlarına bindirilen 15 kişi, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü   Jandarma ekipleri, karayolundaki tuğlaları yol kenarına taşıdıktan sonra yolu ulaşıma açtı.  

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde mülk sahibi olduklarını iddia eden ve daha önce iki kez yolu trafiğe kapatan şahıslar bu sefer yola duvar ördü.

 

Edinilen bilgiye göre, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'ye ulaşım sağlayan karayoluna mülk sahibi olduğunu iddia eden bir grup vatandaş, tarafından duvar örüldü. Mülk sahibi olduklarını iddia eden kişiler daha önce de meyve kasalarıyla karayolunu kapatmış, 3 saat süren ikna çalışmalarının ardından açılmıştı.

 

Bu kez pirket tuğlaları ile karayoluna gelen topluluk, karayolunu geliş ve gidiş olarak duvar örerek kapattı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yolu kapatan 5'i kadın 15 kişiyi gözaltına aldı. Jandarma araçlarına bindirilen 15 kişi, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü

 

Jandarma ekipleri, karayolundaki tuğlaları yol kenarına taşıdıktan sonra yolu ulaşıma açtı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.