Pamukkaleli Çocuklar Çok Şanslı

PAMUKKALE 03.02.2020 - 11:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkaleli Çocuklar Çok Şanslı

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan çocuklara yönelik her fırsatta etkinlik düzeliyor. Yarı yıl tatili döneminde “Sömestir Atölyesi” kurulurken burada çocuklar origami, kokulu taş boyama ve ebru sanatının inceliklerini öğrendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Sömestir Atölyesi ile çocukların tatillerini en iyi şekilde geçirmesini sağladıklarını söyledi.     Pamukkale’de yaşayan vatandaşların mutluluğu için çeşitli projeler hayata geçiren Pamukkale Belediyesi, yarı yıl tatilinde öğrencilere yönelik programlar hazırladı. İlçe genelinde yaşayan 6-13 yaş grubunda yer alan çocukların katıldığı  “Sömestir Atölyesi” açılırken burada origami, kokulu taş boyama ve ebru dersleri verildi. Eğitmenler gözetiminde hafta sonları düzenlenen kurs Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında gerçekleştirildi. Çocuklar, öğretmenlerden ebru, origami ve kokulu taş boyama konularında eğitimler alarak yarı yıl tatillerini farklı bir şekilde geçirmiş oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Sömestir Atölyesi”ndeki derslere katılan çocuklarla bir araya geldi. Onlarla tek tek sohbet eden Başkan Örki, onlarla origami yaptı. “Pamukkale’de yaşayan herkesin mutluluğu bizim için önemli” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Belediyemizin Kültür İşleri Müdürlüğü ilk ve orta okulda yer alan öğrencilerimiz yönelik, onların sömestir tatilini en verimli şekilde geçirmeleri amacıyla ‘Sömestir Atölyesi’ açtık. Burada öğrencilerimize ebru, taş boyama ve origami kursları verildi. Amacımız çocuklarımızın yarı yıl tatilinin eğlenceli ve farklı bir şekilde geçirmelerini sağlamaktı. Burada gördüğüm kadarıyla çocuklarımız bu atölyeden memnun kalmışlar. Bu ve benzeri kurslarla Pamukkale’de yaşayan herkesin mutlu olması için çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısında tüm öğrencilere başarılar dilerim” dedi.             

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan çocuklara yönelik her fırsatta etkinlik düzeliyor. Yarı yıl tatili döneminde “Sömestir Atölyesi” kurulurken burada çocuklar origami, kokulu taş boyama ve ebru sanatının inceliklerini öğrendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Sömestir Atölyesi ile çocukların tatillerini en iyi şekilde geçirmesini sağladıklarını söyledi.

 

 

Pamukkale’de yaşayan vatandaşların mutluluğu için çeşitli projeler hayata geçiren Pamukkale Belediyesi, yarı yıl tatilinde öğrencilere yönelik programlar hazırladı. İlçe genelinde yaşayan 6-13 yaş grubunda yer alan çocukların katıldığı  “Sömestir Atölyesi” açılırken burada origami, kokulu taş boyama ve ebru dersleri verildi. Eğitmenler gözetiminde hafta sonları düzenlenen kurs Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında gerçekleştirildi. Çocuklar, öğretmenlerden ebru, origami ve kokulu taş boyama konularında eğitimler alarak yarı yıl tatillerini farklı bir şekilde geçirmiş oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Sömestir Atölyesi”ndeki derslere katılan çocuklarla bir araya geldi. Onlarla tek tek sohbet eden Başkan Örki, onlarla origami yaptı. “Pamukkale’de yaşayan herkesin mutluluğu bizim için önemli” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Belediyemizin Kültür İşleri Müdürlüğü ilk ve orta okulda yer alan öğrencilerimiz yönelik, onların sömestir tatilini en verimli şekilde geçirmeleri amacıyla ‘Sömestir Atölyesi’ açtık. Burada öğrencilerimize ebru, taş boyama ve origami kursları verildi. Amacımız çocuklarımızın yarı yıl tatilinin eğlenceli ve farklı bir şekilde geçirmelerini sağlamaktı. Burada gördüğüm kadarıyla çocuklarımız bu atölyeden memnun kalmışlar. Bu ve benzeri kurslarla Pamukkale’de yaşayan herkesin mutlu olması için çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısında tüm öğrencilere başarılar dilerim” dedi.

 

 

 

 

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.