Parkurların Çal Garası, Kürsüden İnmiyor

SPOR 26.11.2019 - 13:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Parkurların Çal Garası, Kürsüden İnmiyor

Uluslararası 4. Aydem Bodrun Ultra Maraton koşusunda Çal Belediyespor’un başarılı sporcusu Ersin Kurşunoğlu, genel klasmanda ikinci oldu. Katıldığı her yarışta derece elde eden parkurların Çal Garası, madalyasını almak için çıktığı kürsüde yine Çal Belediyespor flamasını açtı.   Özel bir organizasyon şirketi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Belediyesi ve Aydem'in destekleriyle düzenlenen Bodrun Ultra Maratonu’nda genel klasmanda ikinci olan Çal Belediyespor’un atleti Ersin Kurşunoğlu, “Eylül ayından bu yana Çal Belediyespor adına koşuyorum. Katıldığım her koşuda birincilik ile üçüncülük arasında dereceler yaptım. Atletizm camiasında şahsıma ‘Parkurların Çal Garası’ denmesi gurur verici. Uluslararası bir yarışma olan Bordum’daki zorlu maratonda genel klasmanda ikincilik elde ettiğim için oldukça gururluyum. Başarılarım tüm Çal halkına armağan olsun” diye konuştu.      

Uluslararası 4. Aydem Bodrun Ultra Maraton koşusunda Çal Belediyespor’un başarılı sporcusu Ersin Kurşunoğlu, genel klasmanda ikinci oldu. Katıldığı her yarışta derece elde eden parkurların Çal Garası, madalyasını almak için çıktığı kürsüde yine Çal Belediyespor flamasını açtı.

 

Özel bir organizasyon şirketi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Belediyesi ve Aydem'in destekleriyle düzenlenen Bodrun Ultra Maratonu’nda genel klasmanda ikinci olan Çal Belediyespor’un atleti Ersin Kurşunoğlu, “Eylül ayından bu yana Çal Belediyespor adına koşuyorum. Katıldığım her koşuda birincilik ile üçüncülük arasında dereceler yaptım. Atletizm camiasında şahsıma ‘Parkurların Çal Garası’ denmesi gurur verici. Uluslararası bir yarışma olan Bordum’daki zorlu maratonda genel klasmanda ikincilik elde ettiğim için oldukça gururluyum. Başarılarım tüm Çal halkına armağan olsun” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.