PASVAK gurbetçilerden destek istedi

DENİZLİ 12.05.2020 - 17:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PASVAK gurbetçilerden destek istedi

Denizli PASVAK AŞEVİ yaptığı açıklamada; Denizlili gurbetçilere seslenerek, zekat, fitre ve sadaka bağışlarını kabul ettiklerini duyurdu.   Yapılan açıklamada; “Denizli PASVAK AŞEVİ 2004 yılından bu yana Denizli’de gerçekten yardıma muhtaç insanların oluşturduğu aileleri kişileri tespit ederek yılın her günü  sıcak yemek hizmeti vermektedir. Eşit, adil ve tarafsız bir hizmet anlayışı olan kurumumuz  etik ve ahlaki değerler çerçevesinde hoşgörülü bir yardım sürdürmektedir.   PASVAK AŞEVİ bugün itibariyle; 1.250 kişiye iki öğün yetecek 3 çeşit sıcak yemeği ve ekmeği, ihtiyaç sahibi aile ve kişilere yemek dağıtım araçlarıyla kapılarına kadar götürerek hizmet vermektedir.   Hizmetlerini tamamen hayırseverlerin maddi ve manevi destekleri ile sürdüren aşevimiz, 16 yıldır alan el ile veren el arasında yardımlaşma adresi olmaktan büyük mutluluk duymaktadır.   Tüm gurbetçilerimizin Ramazan-ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını diler, zekat, fitre ve sadaka bağışlarını kabul ettiğimizi söylemek isteriz.   Yardımlaşma ve dayanışmanın en hat safhada yaşandığı bu mübarek ramazan ayında Pasvak Aşevi olarak “Denizli’li Gurbetçilerimizin“ desteklerini bekliyoruz.   

Denizli PASVAK AŞEVİ yaptığı açıklamada; Denizlili gurbetçilere seslenerek, zekat, fitre ve sadaka bağışlarını kabul ettiklerini duyurdu.

 

Yapılan açıklamada; “Denizli PASVAK AŞEVİ 2004 yılından bu yana Denizli’de gerçekten yardıma muhtaç insanların oluşturduğu aileleri kişileri tespit ederek yılın her günü  sıcak yemek hizmeti vermektedir. Eşit, adil ve tarafsız bir hizmet anlayışı olan kurumumuz  etik ve ahlaki değerler çerçevesinde hoşgörülü bir yardım sürdürmektedir.

 

PASVAK AŞEVİ bugün itibariyle; 1.250 kişiye iki öğün yetecek 3 çeşit sıcak yemeği ve ekmeği, ihtiyaç sahibi aile ve kişilere yemek dağıtım araçlarıyla kapılarına kadar götürerek hizmet vermektedir.

 

Hizmetlerini tamamen hayırseverlerin maddi ve manevi destekleri ile sürdüren aşevimiz, 16 yıldır alan el ile veren el arasında yardımlaşma adresi olmaktan büyük mutluluk duymaktadır.

 

Tüm gurbetçilerimizin Ramazan-ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını diler, zekat, fitre ve sadaka bağışlarını kabul ettiğimizi söylemek isteriz.

 

Yardımlaşma ve dayanışmanın en hat safhada yaşandığı bu mübarek ramazan ayında Pasvak Aşevi olarak “Denizli’li Gurbetçilerimizin“ desteklerini bekliyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.