PAÜ Bekilli Myo Öğrencilerinden Lösev’e Anlamlı Destek

SAĞLIK 04.11.2019 - 18:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ Bekilli Myo Öğrencilerinden Lösev’e Anlamlı Destek

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu (Bekilli MYO) tarafından, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (LÖSEV) destek amaçlı düzenlenen etkinlik; öğretim görevlileri, öğrenciler ve idari personel tarafından büyük ilgi gördü.   Maskelerini Taktılar, Farkındalık Oluşturdular   Ülkemizde her yıl Kasım ayının ilk haftası 2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak anılmaktadır. Bu kapsamda 2-8 Kasım tarihlerinde ülke genelinde “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım/Maskeni Tak, Farkındalık Yarat” sloganı ile yola çıkan meslek yüksekokulu öğrencileri LÖSEV’e destek vermek amacıylave öğretim görevlileri işbirliği ile bir etkinlik gerçekleştirildi.     Etkinlik;Bekilli MYO öğrencileri tarafındanbizzat hazırlanan afiş ve pankartların yanı sıramaskelere çizilen eğlenceli yüz ifadeleri ile adeta bir şölene dönüştü.  Bekilli MYO öğrencileri hep bir ağızdan: “Kimseyi görmedim ben senden daha güzel. Kimseyi tanımadım ben senden daha özel” şarkısını seslendirerek LÖSEV farkındalık kampanyasına destek verdi.     Bilinçlendirme faaliyetlerinin kesintisiz sürdürülmesi, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve tüm öğrencilerin gönüllü üye olmaları için hazırlanan afiş, pankart ve görseller okulun panosunda sergilendi. Etkinlik, öğrencilerin hazırladığı ürünlerle, birbirinden renklifotoğraf çekimi ile son buldu.        

Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu (Bekilli MYO) tarafından, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’na (LÖSEV) destek amaçlı düzenlenen etkinlik; öğretim görevlileri, öğrenciler ve idari personel tarafından büyük ilgi gördü.

 

Maskelerini Taktılar, Farkındalık Oluşturdular

 

Ülkemizde her yıl Kasım ayının ilk haftası 2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak anılmaktadır. Bu kapsamda 2-8 Kasım tarihlerinde ülke genelinde “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım/Maskeni Tak, Farkındalık Yarat” sloganı ile yola çıkan meslek yüksekokulu öğrencileri LÖSEV’e destek vermek amacıylave öğretim görevlileri işbirliği ile bir etkinlik gerçekleştirildi.

 

 

Etkinlik;Bekilli MYO öğrencileri tarafındanbizzat hazırlanan afiş ve pankartların yanı sıramaskelere çizilen eğlenceli yüz ifadeleri ile adeta bir şölene dönüştü.  Bekilli MYO öğrencileri hep bir ağızdan: “Kimseyi görmedim ben senden daha güzel. Kimseyi tanımadım ben senden daha özel” şarkısını seslendirerek LÖSEV farkındalık kampanyasına destek verdi.

 

 

Bilinçlendirme faaliyetlerinin kesintisiz sürdürülmesi, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve tüm öğrencilerin gönüllü üye olmaları için hazırlanan afiş, pankart ve görseller okulun panosunda sergilendi. Etkinlik, öğrencilerin hazırladığı ürünlerle, birbirinden renklifotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.