Paü Cimnastik Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

SPOR 15.05.2018 - 14:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Paü Cimnastik Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Pamukkale Üniversitesi Cimnastik Takımı, 15. Türkiye Koç Spor Fest Üniversiteler Arası Spor Oyunları’nda Step kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.   Pamukkale Üniversitesi, 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen 15. Koç Spor Fest Üniversiteler Arası Türkiye Cimnastik Şampiyonası Büyük Finalleri “Step” kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu elde etti.     Estetik cimnastik, akrobatik cimnastik, aletle cimnastik, senkronize trampolin ve step kategorilerinde toplam 12 üniversite takımı dereceye girmek için ter döktü. PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör, Antrenör Emine Şahin tarafından müsabakalara hazırlanan PAÜ Cimnastik Takımı “Step” kategorisinde geleneği bozmayarak, 16.95 puanla son yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye şampiyonu oldu.     Oyunlarda, PAÜ Cimnastik Takımı’nın ardından,Mersin Üniversitesi 16.10 puanla ikinciliği elde ederken, üçüncü 12.55 puanla Çankırı Karatekin Üniversitesi oldu.    

Pamukkale Üniversitesi Cimnastik Takımı, 15. Türkiye Koç Spor Fest Üniversiteler Arası Spor Oyunları’nda Step kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

 

Pamukkale Üniversitesi, 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen 15. Koç Spor Fest Üniversiteler Arası Türkiye Cimnastik Şampiyonası Büyük Finalleri “Step” kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

 

 

Estetik cimnastik, akrobatik cimnastik, aletle cimnastik, senkronize trampolin ve step kategorilerinde toplam 12 üniversite takımı dereceye girmek için ter döktü. PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör, Antrenör Emine Şahin tarafından müsabakalara hazırlanan PAÜ Cimnastik Takımı “Step” kategorisinde geleneği bozmayarak, 16.95 puanla son yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye şampiyonu oldu.

 

 

Oyunlarda, PAÜ Cimnastik Takımı’nın ardından,Mersin Üniversitesi 16.10 puanla ikinciliği elde ederken, üçüncü 12.55 puanla Çankırı Karatekin Üniversitesi oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.