PAÜ’de fikirler yarışacak

EĞİTİM 13.12.2019 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ’de fikirler yarışacak

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından ikincisi düzenlenecek olan “AD Project: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” 16-19 Aralık 2019 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Hierapolis Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.   Proje yarışması kapsamında, Pamukkale Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri; Reklam, Etkinlik Yönetimi ve İletişim Uygulamaları kategorilerinde projelerini sunacak. 16 Aralık 2019 Pazartesi günü açılış töreni ile başlayacak olan etkinlik, İzmir Reklamcılar Derneği ve Ideart Reklam Ajansı Başkanı TurusanÇiner’in “Reklamcılığın Gelecekteki Rotası” konulu konuşmasıyla başlayacak.     Hafta boyunca Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri dönem boyunca hazırladıkları projeleri sunacak.  19 Aralık 2019 Perşembe günü Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ferruh Uztuğ’un “Reklamcılık Nasıl Hayatta Kalır?” konuşması ile devam edecek olan etkinlik saat 15.00’da yapılacak olan ödül töreni ile sona erecek.    

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından ikincisi düzenlenecek olan “AD Project: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” 16-19 Aralık 2019 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Hierapolis Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

 

Proje yarışması kapsamında, Pamukkale Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri; Reklam, Etkinlik Yönetimi ve İletişim Uygulamaları kategorilerinde projelerini sunacak. 16 Aralık 2019 Pazartesi günü açılış töreni ile başlayacak olan etkinlik, İzmir Reklamcılar Derneği ve Ideart Reklam Ajansı Başkanı TurusanÇiner’in “Reklamcılığın Gelecekteki Rotası” konulu konuşmasıyla başlayacak.

 

 

Hafta boyunca Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri dönem boyunca hazırladıkları projeleri sunacak.  19 Aralık 2019 Perşembe günü Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ferruh Uztuğ’un “Reklamcılık Nasıl Hayatta Kalır?” konuşması ile devam edecek olan etkinlik saat 15.00’da yapılacak olan ödül töreni ile sona erecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.