PAÜ’de“Temiz Enerji İyi Gelecek” Projesi

EĞİTİM 06.03.2020 - 17:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ’de“Temiz Enerji İyi Gelecek” Projesi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’nün de proje ortakları arasında yer aldığı Temiz Enerji İyi Gelecek isimli Erasmus+projesinin faaliyetleri 10-20 Mart 2020 tarihleri arasında Denizli’de gerçekleştirilecek. Proje ile birlikte “Temiz Enerji” konusunda Uluslararası düzeyde işbirliğine gidilecek.   PAÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek programa dair açıklamada bulunan, Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bekir Sami Sazak şu bilgileri verdi: “PAÜ olarak ortağı olduğumuz “Temiz Enerji İyi Gelecek” projesi ile hedefimiz; temiz enerji ve sürdürülebilirlik konusunda tecrübeli yerel ve uluslararası kurumlar ile işbirliğini geliştirmektir. Böylece alana ilgi duyan gençlerimizin yeterlilikleri geliştirilerek, istihdam edilebilirlikleri arttırılacak”   Proje araştırmacısı Doç. Dr. Engin Çetin ise program sayesinde gençlere temiz enerji kaynakları konusunda bilgi verileceği, nitelikli eleman ve genç çalışanın çok sınırlı olduğu bu alanda bireylere nitelik kazandırılacağını belirtti. Proje ekibinde yer alan öğrencilerden Beyza Nur Özmen ve Berk Tunçer de projenin kendilerine çok şey katacağına inandıklarını belirterek yaygın eğitim programının uygulanacağı faaliyetlerin aynı zamanda kendilerine farklı kültürleri tanıma ve yabancı dillerini geliştirme açısından da yararlı olacağını vurguladılar.   Türkiye’nin yanı sıra İspanya, Polonya, Romanya ve Yunanistan olmak üzere Dört farklı ülkeden 41  kişinin iştirak edeceği Proje Bilgilendirme Toplantısı12 Mart Perşembe günü saat 10.00’da Pamukkale Üniversitesi Temiz Enerji Evi’nde yapılacak. Ayrıca proje kapsamında uygulamalı ve yaygın eğitim tabanlı bir kurs da verilecek. 

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’nün de proje ortakları arasında yer aldığı Temiz Enerji İyi Gelecek isimli Erasmus+projesinin faaliyetleri 10-20 Mart 2020 tarihleri arasında Denizli’de gerçekleştirilecek. Proje ile birlikte “Temiz Enerji” konusunda Uluslararası düzeyde işbirliğine gidilecek.

 

PAÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek programa dair açıklamada bulunan, Pamukkale Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bekir Sami Sazak şu bilgileri verdi: “PAÜ olarak ortağı olduğumuz “Temiz Enerji İyi Gelecek” projesi ile hedefimiz; temiz enerji ve sürdürülebilirlik konusunda tecrübeli yerel ve uluslararası kurumlar ile işbirliğini geliştirmektir. Böylece alana ilgi duyan gençlerimizin yeterlilikleri geliştirilerek, istihdam edilebilirlikleri arttırılacak”

 

Proje araştırmacısı Doç. Dr. Engin Çetin ise program sayesinde gençlere temiz enerji kaynakları konusunda bilgi verileceği, nitelikli eleman ve genç çalışanın çok sınırlı olduğu bu alanda bireylere nitelik kazandırılacağını belirtti. Proje ekibinde yer alan öğrencilerden Beyza Nur Özmen ve Berk Tunçer de projenin kendilerine çok şey katacağına inandıklarını belirterek yaygın eğitim programının uygulanacağı faaliyetlerin aynı zamanda kendilerine farklı kültürleri tanıma ve yabancı dillerini geliştirme açısından da yararlı olacağını vurguladılar.

 

Türkiye’nin yanı sıra İspanya, Polonya, Romanya ve Yunanistan olmak üzere Dört farklı ülkeden 41  kişinin iştirak edeceği Proje Bilgilendirme Toplantısı12 Mart Perşembe günü saat 10.00’da Pamukkale Üniversitesi Temiz Enerji Evi’nde yapılacak. Ayrıca proje kapsamında uygulamalı ve yaygın eğitim tabanlı bir kurs da verilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.