PAÜ, Denizli Devfest’19’a Ev Sahipliği Yaptı

EĞİTİM 03.12.2019 - 17:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ, Denizli Devfest’19’a Ev Sahipliği Yaptı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Yönetim Bilişim Topluluğu’nun girişimi ile PAÜ Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve Denizli’nin en büyük teknoloji konferanslarından olan Google Developer Groups (GDG) DevFest Denizli'19 etkinliğinde, teknoloji meraklıları bir araya geldi. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde kapılarını teknoloji severlere açan GDG DevFest Denizli’19 iki farklı salonda düzenlenen oturumda, 11 konuşmacı yeni nesil mobil ve web tabanlı teknolojiler, makine öğrenimi, veri bilimi ve girişimcilik gibi çerçeve konularda sunumlar gerçekleştirdi.   Dünyadaki bilişim alanında uzmanlaşmış kişilerden alınan bilgilerin teknoloji meraklılarına aktarılmasının amaçlandığı festivalde, güncel yeni teknolojiler hakkında konuşmalar yapıldı.  Etkinlikte uzman bilişimciler tarafından teknoloji ve inovasyon konularında yapılan sunumlar, bilim ve teknoloji meraklıları tarafından yoğun ilgi gördü. GDG DevFest Denizli’19 Bu sene kapsamı itibariyle Ege Bölgesinin en büyük geliştirici konferanslarından biri olmaya aday. Gün boyunca iki farklı salonda düzenlenen oturumlarda, yeni nesil mobil ve web tabanlı teknolojiler, makine öğrenimi, veri bilimi ve girişimcilik gibi güncel teknoloji konularında, katılımcılara bilgi aktarılan festivalde bilişim ve teknoloji uzmanları; İlker Akansel, Sadi Evren Şeker, Burak Vardal, Emrah Kozan, Yasin Demirden, Hadi Tok, İslam Alaybeyoğlu, Daron Yöndem, Fatih Çiftçi, Mehmet Karaköse, Yüksel Tolun teknoloji ve inovasyon konularında sunumlar gerçekleştirdi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Yönetim Bilişim Topluluğu’nun girişimi ile PAÜ Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve Denizli’nin en büyük teknoloji konferanslarından olan Google Developer Groups (GDG) DevFest Denizli'19 etkinliğinde, teknoloji meraklıları bir araya geldi.

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde kapılarını teknoloji severlere açan GDG DevFest Denizli’19 iki farklı salonda düzenlenen oturumda, 11 konuşmacı yeni nesil mobil ve web tabanlı teknolojiler, makine öğrenimi, veri bilimi ve girişimcilik gibi çerçeve konularda sunumlar gerçekleştirdi.

 

Dünyadaki bilişim alanında uzmanlaşmış kişilerden alınan bilgilerin teknoloji meraklılarına aktarılmasının amaçlandığı festivalde, güncel yeni teknolojiler hakkında konuşmalar yapıldı.  Etkinlikte uzman bilişimciler tarafından teknoloji ve inovasyon konularında yapılan sunumlar, bilim ve teknoloji meraklıları tarafından yoğun ilgi gördü. GDG DevFest Denizli’19 Bu sene kapsamı itibariyle Ege Bölgesinin en büyük geliştirici konferanslarından biri olmaya aday.

Gün boyunca iki farklı salonda düzenlenen oturumlarda, yeni nesil mobil ve web tabanlı teknolojiler, makine öğrenimi, veri bilimi ve girişimcilik gibi güncel teknoloji konularında, katılımcılara bilgi aktarılan festivalde bilişim ve teknoloji uzmanları; İlker Akansel, Sadi Evren Şeker, Burak Vardal, Emrah Kozan, Yasin Demirden, Hadi Tok, İslam Alaybeyoğlu, Daron Yöndem, Fatih Çiftçi, Mehmet Karaköse, Yüksel Tolun teknoloji ve inovasyon konularında sunumlar gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.