PAÜ’lü Boş Durmaz Müzik Yapar, Kitap Okur

EĞİTİM 04.03.2020 - 18:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ’lü Boş Durmaz Müzik Yapar, Kitap Okur

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Üniversite bünyesinde düzenlenen etkinliklere aktif katılım sağlıyorken bir yandan da boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek için projeler üretip hayata geçiriyor.   Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ders dışında boş zamanlarını sosyal etkinlik ya da farkındalık etkinliklerine katılarak geçiriyor. Öğrenci topluluklarının öncülüğünde gerçekleşen faaliyetler kapsamında, Dekan Prof. Dr. Bilge Can gitar atölyesini ziyaret etti. Gitar öğrenmek isteyen öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Can,kendisine kısa bir müzik dinletisi sunan Eğitim Fakültesi öğrencilerine teşekkür etti.     Okuyoruz   Eğitim Fakültesinde hayata geçirilen bir başka proje ise Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilgiler Topluluğu, Arş. Gör. Dr. Kudret Aykırı danışmanlığında kitap okuma etkinliği oldu. Kitap okuma farkındalığı yaratmak için yapılan etkinlik on hafta boyunca salı günleri saat 12.45 ile 13.15 arasında Eğitim Fakültesi Fuaye alanında gerçekleştirilecek. Bu yıl ilk kez düzenlenen programın ilk etkinliğinde Dekan Prof. Dr. Bilge Can, öğretim elemanları ve öğrenciler hazır bulundu.  

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Üniversite bünyesinde düzenlenen etkinliklere aktif katılım sağlıyorken bir yandan da boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek için projeler üretip hayata geçiriyor.

 

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ders dışında boş zamanlarını sosyal etkinlik ya da farkındalık etkinliklerine katılarak geçiriyor. Öğrenci topluluklarının öncülüğünde gerçekleşen faaliyetler kapsamında, Dekan Prof. Dr. Bilge Can gitar atölyesini ziyaret etti. Gitar öğrenmek isteyen öğrencilerle sohbet eden Prof. Dr. Can,kendisine kısa bir müzik dinletisi sunan Eğitim Fakültesi öğrencilerine teşekkür etti.

 

 

Okuyoruz

 

Eğitim Fakültesinde hayata geçirilen bir başka proje ise Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilgiler Topluluğu, Arş. Gör. Dr. Kudret Aykırı danışmanlığında kitap okuma etkinliği oldu. Kitap okuma farkındalığı yaratmak için yapılan etkinlik on hafta boyunca salı günleri saat 12.45 ile 13.15 arasında Eğitim Fakültesi Fuaye alanında gerçekleştirilecek. Bu yıl ilk kez düzenlenen programın ilk etkinliğinde Dekan Prof. Dr. Bilge Can, öğretim elemanları ve öğrenciler hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.