PAÜ Öğrencileri İşaret Diliyle #EvdeKal Dedi

EĞİTİM 10.04.2020 - 15:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ Öğrencileri İşaret Diliyle #EvdeKal Dedi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Çarşamba seminerlerine dijital olarak devam ederken, Fen Bilgisi Eğitimi öğrencileri ise işaret diliyle #EvdeKal kampanyasına destek verdi.   Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçen PAÜ’de sosyal ve kültürel faaliyetlerde dijital ortama taşındı. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından her hafta Çarşamba günleri yapılan seminerler sanal olarak devam ediyor. Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Hasret Kökten, “Thomas Kuhn ve Paradigma Üzerine” konulu seminer için kamera karşısına geçti. Öğr. Gör. Kökten, 20. yüzyılın bilim felsefesi filozoflarından Kuhn’un paradigma tanımı ile paradigma dönemlerini anlattı.   Öte yandan, sosyal medyada #EvdeKal ve #HayatEveSığar etiketleri ile başlatılan kampanyaya Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı 2. sınıf öğrencileri de çevrimiçi ortamda destek verdi. Öğretmen adayları, evlerinde çektikleri görüntülerle işaret dili kullanarak evde kalmanın önemini vurguladı.   

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Çarşamba seminerlerine dijital olarak devam ederken, Fen Bilgisi Eğitimi öğrencileri ise işaret diliyle #EvdeKal kampanyasına destek verdi.

 

Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçen PAÜ’de sosyal ve kültürel faaliyetlerde dijital ortama taşındı. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından her hafta Çarşamba günleri yapılan seminerler sanal olarak devam ediyor. Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Hasret Kökten, “Thomas Kuhn ve Paradigma Üzerine” konulu seminer için kamera karşısına geçti. Öğr. Gör. Kökten, 20. yüzyılın bilim felsefesi filozoflarından Kuhn’un paradigma tanımı ile paradigma dönemlerini anlattı.

 

Öte yandan, sosyal medyada #EvdeKal ve #HayatEveSığar etiketleri ile başlatılan kampanyaya Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı 2. sınıf öğrencileri de çevrimiçi ortamda destek verdi. Öğretmen adayları, evlerinde çektikleri görüntülerle işaret dili kullanarak evde kalmanın önemini vurguladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.