PAÜ Öğrencileri Ortaokul Öğrencilerine Z-Kütüphane Kazandırdı

DENİZLİ 30.05.2019 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PAÜ Öğrencileri Ortaokul Öğrencilerine Z-Kütüphane Kazandırdı

Pamukkale Üniversitesi ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gerçekleştirdiğiişbirliği ile PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Cankurtaran Ortaokuluna Z-Kütüphane kazandırdı.   Kütüphanenin açılış törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bülent Ağbuğa, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım İnce, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz,  Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan,PAÜ Şehit Ömer Halisdemir Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Atakan Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Zekeriya Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.   Denizli ile Van İpekyolu ilçesi arasında oluşturulan eğitim köprüsü ile Cankurtaran Ortaokulu Z-Kütüphanesinin açılışını Denizli Valisi Hasan Karahan ile törene katılan protokol üyeleri gerçekleştirildi.   Açılış töreni öncesi Cankurtaran Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ayten Hançer ve öğrencileri davetlilere mini bir konser verdi. Konserin artından Denizli Valisi Hasan Karahan ve beraberindeki protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek kütüphaneyi gezdi.   Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı konuşmada “Cankurtaran Ortaokuluna geleceğin öğretmen adayı olan Pamukkale Üniversitesi öğrencileri tarafından Toplum Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında kazandırılan Z-Kütüphanenin tamiri, bakımı, boya-badanası, iç tasarım ve kitap temini üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Geleceğin öğretmenleri olacak öğrencilere bu etkinlik meslek hayatlarına atıldıklarında önemli bir tecrübe olarak kendilerine geriye dönecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oluşturulan kütüphane yıllarca geleceğin valilerine, il milli eğitim müdürlerine, üniversite hocalarına hizmet verecek olan güzel bir mekân oldu.” dedi.   Z-Kütüphanenin yapılması için Van ili İpekyolu ilçesi ile bağın kurulmasında öncü olan PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi. Zekeriya Çelik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Pamukkale Üniversitesi olarak öğretmen adaylarını toplumsal duyarlılığı artmış ve sorunlara çözümcü yaklaşımlar getiren bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtirken Van İpekyolu ilçesi ile bağlarının daha önceki yıllardan bu güne kadar devam ettiğini hatırlattı.  İlk olarak gönül köprüsünü batıdan doğuya yaptıkları kitap bağışı ile başlattıklarına değinen Dr. Öğr. Üyesi Çelik, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İpekyolu Belediyesi ile birlikte böyle güzel ve anlamlı bir proje içinde yer almaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.  

Pamukkale Üniversitesi ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gerçekleştirdiğiişbirliği ile PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Cankurtaran Ortaokuluna Z-Kütüphane kazandırdı.

 

Kütüphanenin açılış törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Çiftçi, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Bülent Ağbuğa, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kasım İnce, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz,  Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan,PAÜ Şehit Ömer Halisdemir Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Atakan Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Zekeriya Çelik, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

Denizli ile Van İpekyolu ilçesi arasında oluşturulan eğitim köprüsü ile Cankurtaran Ortaokulu Z-Kütüphanesinin açılışını Denizli Valisi Hasan Karahan ile törene katılan protokol üyeleri gerçekleştirildi.

 

Açılış töreni öncesi Cankurtaran Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ayten Hançer ve öğrencileri davetlilere mini bir konser verdi. Konserin artından Denizli Valisi Hasan Karahan ve beraberindeki protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek kütüphaneyi gezdi.

 

Denizli Valisi Hasan Karahan yaptığı konuşmada “Cankurtaran Ortaokuluna geleceğin öğretmen adayı olan Pamukkale Üniversitesi öğrencileri tarafından Toplum Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında kazandırılan Z-Kütüphanenin tamiri, bakımı, boya-badanası, iç tasarım ve kitap temini üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Geleceğin öğretmenleri olacak öğrencilere bu etkinlik meslek hayatlarına atıldıklarında önemli bir tecrübe olarak kendilerine geriye dönecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Oluşturulan kütüphane yıllarca geleceğin valilerine, il milli eğitim müdürlerine, üniversite hocalarına hizmet verecek olan güzel bir mekân oldu.” dedi.

 

Z-Kütüphanenin yapılması için Van ili İpekyolu ilçesi ile bağın kurulmasında öncü olan PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi. Zekeriya Çelik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Pamukkale Üniversitesi olarak öğretmen adaylarını toplumsal duyarlılığı artmış ve sorunlara çözümcü yaklaşımlar getiren bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtirken Van İpekyolu ilçesi ile bağlarının daha önceki yıllardan bu güne kadar devam ettiğini hatırlattı.  İlk olarak gönül köprüsünü batıdan doğuya yaptıkları kitap bağışı ile başlattıklarına değinen Dr. Öğr. Üyesi Çelik, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İpekyolu Belediyesi ile birlikte böyle güzel ve anlamlı bir proje içinde yer almaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.