PAÜ öğrencilerinden LÖSEV’e anlamlı destek

SAĞLIK 12.11.2019 - 12:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ öğrencilerinden LÖSEV’e anlamlı destek

Yaşadığı toplumun sosyal ihtiyaçlarına duyarlı, paylaşımcı ve yardımsever bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Pamukkale Üniversitesi’nin Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları öğrencileri “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendiler.   Ülkemizde her yıl 2-8 Kasım “Lösemili Çocuklar Haftası” olarak lösemiye dair farkındalık yaratmak amacıyla anılmaktadır. Bu kapsamda; 2-8 Kasım tarihlerinde ülke genelinde “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım/Maskeni Tak, Farkındalık Yarat” sloganından yola çıkarak Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları öğrencileri LÖSEV’e destek vermek için farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.     Etkinlik kapsamında tişört boyama, maske boyama, broşür ve rozet dağıtma, afiş hazırlamanın yanı sıra “Hepimiz Birer Mucizeyiz Yaşama El Ver” pankartına el baskısı yapma gibi çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi. Lösemili çocuklar farkındalık haftası kapsamında gerçekleştirilen organizasyona öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.     Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları dersi öğrencileri organizasyonuyla gerçekleştirilen farkındalık etkinliğinde hazırlanan afiş ve pankartlar Teknoloji Fakültesinin koridorlarında etkinlik haftası boyunca sergilendi. Etkinlik, öğrencilerin birbirinden renkli fotoğraf çekimleri ile son buldu.          

Yaşadığı toplumun sosyal ihtiyaçlarına duyarlı, paylaşımcı ve yardımsever bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Pamukkale Üniversitesi’nin Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları öğrencileri “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendiler.

 

Ülkemizde her yıl 2-8 Kasım “Lösemili Çocuklar Haftası” olarak lösemiye dair farkındalık yaratmak amacıyla anılmaktadır. Bu kapsamda; 2-8 Kasım tarihlerinde ülke genelinde “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım/Maskeni Tak, Farkındalık Yarat” sloganından yola çıkarak Teknoloji Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları öğrencileri LÖSEV’e destek vermek için farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.

 

 

Etkinlik kapsamında tişört boyama, maske boyama, broşür ve rozet dağıtma, afiş hazırlamanın yanı sıra “Hepimiz Birer Mucizeyiz Yaşama El Ver” pankartına el baskısı yapma gibi çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi. Lösemili çocuklar farkındalık haftası kapsamında gerçekleştirilen organizasyona öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

 

 

Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları dersi öğrencileri organizasyonuyla gerçekleştirilen farkındalık etkinliğinde hazırlanan afiş ve pankartlar Teknoloji Fakültesinin koridorlarında etkinlik haftası boyunca sergilendi. Etkinlik, öğrencilerin birbirinden renkli fotoğraf çekimleri ile son buldu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.