PAÜ Öğrencisi Katıldığı Fotoğraf Yarışmasında Birincilik Ödülü Aldı

SANAT 27.04.2020 - 11:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

PAÜ Öğrencisi Katıldığı Fotoğraf Yarışmasında Birincilik Ödülü Aldı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencisi Selin Utku Arslan, Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından düzenlenen ‘Ankarantina 7/24 Üret Fotoğraf Yarışması’nda birincilik ödülünün sahibi oldu.   Yarışmaya, çok sayıda mimar ve mimar adayı fotoğrafları ile katıldı. PAÜ öğrencisi Selin Utku Arslan’ın “Yansıma” isimli fotoğrafı, karantina günlerinde sokaktaki yaşamın neredeyse durduğunu ve insanın dış ortamla iletişiminin sadece bir pencereden ibaret olduğunu temel fotoğrafa özgü kurallara göre çok iyi anlatıldığı düşüncesi ile jüri üyeleri tarafından birincilik ödülüne layık görüldü.  

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencisi Selin Utku Arslan, Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından düzenlenen ‘Ankarantina 7/24 Üret Fotoğraf Yarışması’nda birincilik ödülünün sahibi oldu.

 

Yarışmaya, çok sayıda mimar ve mimar adayı fotoğrafları ile katıldı. PAÜ öğrencisi Selin Utku Arslan’ın “Yansıma” isimli fotoğrafı, karantina günlerinde sokaktaki yaşamın neredeyse durduğunu ve insanın dış ortamla iletişiminin sadece bir pencereden ibaret olduğunu temel fotoğrafa özgü kurallara göre çok iyi anlatıldığı düşüncesi ile jüri üyeleri tarafından birincilik ödülüne layık görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.