PAÜ REKTÖRÜ YALNIZ DEĞİLDİR

DİĞER 05.06.2017 - 14:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

PAÜ REKTÖRÜ YALNIZ DEĞİLDİR

Allah’ın selamı rahmeti ve bereketi tüm inanların üzerine olsun. Son zamanlarda ilimizde yaşanan Pamukkale Üniversitesi Rektörü hakkında çıkan haberleri takip ediyorum.   Haberleri incelerken Rektör Bağ’a kimlerin tepki verdiğine şöyle bir göz attım. Tepki verenlerin çoğu CHP ve CHP güdümündeki zihniyetler ve basın kuruluşları.   Bu Ülkede Başörtüsü düşmanı rektörler oldu. İnancından dolayı başörtülü kız öğrencilere zulümler yapıldı. Onlara karşı ses çıkarmayan CHP zihniyeti ve avenesi neymiş efendim PAÜ Rektörü eşini İslami İlimler Enstitüsüne liyakatli olduğu için sekreter olarak atamış ne var bunda abartılacak. Rektör Bağ'da açıklamasında, daha önce 4 Rektörü’nde eşiyle beraber çalıştığını aktardı. Kanaatim odur ki PAÜ Rektörü ve eşi Üniversitelerimizin İlim ve Bilim yuvası olması için çalışmalar yürütecektir. Rabbim çalışmalarında başarılı kılsın. YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Allah’ın selamı rahmeti ve bereketi tüm inanların üzerine olsun. Son zamanlarda ilimizde yaşanan Pamukkale Üniversitesi Rektörü hakkında çıkan haberleri takip ediyorum.

 

Haberleri incelerken Rektör Bağ’a kimlerin tepki verdiğine şöyle bir göz attım. Tepki verenlerin çoğu CHP ve CHP güdümündeki zihniyetler ve basın kuruluşları.

 

Bu Ülkede Başörtüsü düşmanı rektörler oldu. İnancından dolayı başörtülü kız öğrencilere zulümler yapıldı. Onlara karşı ses çıkarmayan CHP zihniyeti ve avenesi neymiş efendim PAÜ Rektörü eşini İslami İlimler Enstitüsüne liyakatli olduğu için sekreter olarak atamış ne var bunda abartılacak. Rektör Bağ'da açıklamasında, daha önce 4 Rektörü’nde eşiyle beraber çalıştığını aktardı. Kanaatim odur ki PAÜ Rektörü ve eşi Üniversitelerimizin İlim ve Bilim yuvası olması için çalışmalar yürütecektir. Rabbim çalışmalarında başarılı kılsın.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.