Penaltı avcısı Stachowiak

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2019 - 14:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Penaltı avcısı Stachowiak

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'un kalesini koruyan Adam Stachowiak, 3 maçta da kurtardığı penaltılar ile dikkatleri üzerine çekti.   Süper Lig'in açılış maçında Galatasaray ile karşılaşan Denizlispor'un kalesini koruyan Polonyalı kaleci Adam Stachowiak, o maçta Selçuk İnan'ın kullandığı penaltı atışını kurtarmayı başarmıştı. Süper Lig'in ikinci maçında Antalyaspor'a konuk olan Denizlispor'un tecrübeli kalecisi, bu maçta da Aatıf Chahechouhe'nun penaltı vuruşunda gole izin vermedi. Son olarak dün Göztepe deplasmanına konuk olan Denizlispor'da, kaleci Adam Stachowiak yine kalesinde devleşti. Göztepe'nin kazandığı penaltı vuruşunu Soner Aydoğdu kullandı. İki tecrübeli oyuncunun düellosundan kaleci Stachowiak galip çıktı.   Denizlispor, Süper Lig'de gol yemeyen tek takım unvanını koruyor.

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'un kalesini koruyan Adam Stachowiak, 3 maçta da kurtardığı penaltılar ile dikkatleri üzerine çekti.

 

Süper Lig'in açılış maçında Galatasaray ile karşılaşan Denizlispor'un kalesini koruyan Polonyalı kaleci Adam Stachowiak, o maçta Selçuk İnan'ın kullandığı penaltı atışını kurtarmayı başarmıştı. Süper Lig'in ikinci maçında Antalyaspor'a konuk olan Denizlispor'un tecrübeli kalecisi, bu maçta da Aatıf Chahechouhe'nun penaltı vuruşunda gole izin vermedi. Son olarak dün Göztepe deplasmanına konuk olan Denizlispor'da, kaleci Adam Stachowiak yine kalesinde devleşti. Göztepe'nin kazandığı penaltı vuruşunu Soner Aydoğdu kullandı. İki tecrübeli oyuncunun düellosundan kaleci Stachowiak galip çıktı.

 

Denizlispor, Süper Lig'de gol yemeyen tek takım unvanını koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.