Petek Dinçöz Buldan’da coştu ve coşturdu

KÜLTÜR 20.08.2018 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Petek Dinçöz Buldan’da coştu ve coşturdu

Bu yıl 23.’sü düzenlenen Buldan-Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivalinin 3. gününde Petek Dinçöz izleyenlerle birlikte coştu ve coşturdu.       Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı Yenicekent Mahallesi’nde bu yıl 23.’sü düzenlenen festival, büyük bir coşkuyla devam ediyor. Festival kapsamında kente gelerek, ziyaretçilerin eğlencesine ortak olan son isim Petek Dinçöz oldu. Festivalin son günü sahneye çıkan Petek Dinçöz yaklaşık 1 buçuk saat kaldığı sahnede seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Şarkılarının yanı sıra danslarıyla da büyük beğeni toplayan sanatçı, zaman zaman izleyenlerin arasına inerek, şarkılarını onlarla birlikte söyledi.       Dinçöz, üzüm diyarında bulunduğunu, bu nedenle mutlaka ve mutlaka üzüm yemek istediğini, sahneye üzüm gelmeden şarkılarını söylemeyeceğini söyleyince kendisine 1 sepet üzüm hediye edildi. Konser sonunda Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Petek Dinçöz’e Buldan’da el tezgahlarında dokuna ipekli şal hediye etti.   

Bu yıl 23.’sü düzenlenen Buldan-Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivalinin 3. gününde Petek Dinçöz izleyenlerle birlikte coştu ve coşturdu.   

  
Denizli’nin Buldan ilçesine bağlı Yenicekent Mahallesi’nde bu yıl 23.’sü düzenlenen festival, büyük bir coşkuyla devam ediyor. Festival kapsamında kente gelerek, ziyaretçilerin eğlencesine ortak olan son isim Petek Dinçöz oldu. Festivalin son günü sahneye çıkan Petek Dinçöz yaklaşık 1 buçuk saat kaldığı sahnede seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Şarkılarının yanı sıra danslarıyla da büyük beğeni toplayan sanatçı, zaman zaman izleyenlerin arasına inerek, şarkılarını onlarla birlikte söyledi. 

 


  
Dinçöz, üzüm diyarında bulunduğunu, bu nedenle mutlaka ve mutlaka üzüm yemek istediğini, sahneye üzüm gelmeden şarkılarını söylemeyeceğini söyleyince kendisine 1 sepet üzüm hediye edildi. Konser sonunda Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Petek Dinçöz’e Buldan’da el tezgahlarında dokuna ipekli şal hediye etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.