PFDK'dan Yukatel Denizlispor'a ceza!

SPOR 23.08.2019 - 09:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PFDK'dan Yukatel Denizlispor'a ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı.    Süper Lig’in ilk karşılaşması olan Yukatel Denizlispor-Galatasaray maçı sonrası TFF’den Yukatel Denizlispor’a 115 bin lira para cezası kesildi.   TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan PFDK kararlarına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  Yukatel Denizlispor Kulübünün, 16.08.2019 tarihinde oynanan Yukatel Denizlispor-Galatasaray Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 15 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına,  Yukatel Denizlispor Kulübünün, stadyuma biletsiz seyirci alınmasından dolayı 100 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına,  Yukatel Denizlispor Kulübü hakkında, saha olaylarından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, dair karar aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. 
 

Süper Lig’in ilk karşılaşması olan Yukatel Denizlispor-Galatasaray maçı sonrası TFF’den Yukatel Denizlispor’a 115 bin lira para cezası kesildi.

 

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan PFDK kararlarına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Yukatel Denizlispor Kulübünün, 16.08.2019 tarihinde oynanan Yukatel Denizlispor-Galatasaray Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 15 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, 


Yukatel Denizlispor Kulübünün, stadyuma biletsiz seyirci alınmasından dolayı 100 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, 


Yukatel Denizlispor Kulübü hakkında, saha olaylarından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına, dair karar aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.