Plakasız servislerle çocuk kaçırıyorlar paylaşımlarına inanmayın

DENİZLİ 04.10.2017 - 11:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Plakasız servislerle çocuk kaçırıyorlar paylaşımlarına inanmayın

Denizli’de son 48 saattir hızla yayılan paylaşım gerçeği yansıtmıyor. Başında anne ve babası olmadan servis bekleyen çocukların kaçırıldığı yönünde sosyal medyada  paylaşımları yapılıyor. Denizli’de böyle bir olay yaşanmadı, çünkü polise tek bir ihbar bile yapılmadı. Olay, farklı şehirlerde de gündemde...   Facebook’ta son 48 saattir “Çocuklarını servisle okula gönderen ailelerin dikkatine!!!!!” diye paylaşılan ve hatta altına bir de ses kaydı eklenen paylaşımlarla aileler tedirgin ediliyor.   Paylaşımlarda olayın, farklı farklı yerlerde yaşandığı belirtiliyor. Kimi paylaşımlarda Yenişehir diye yazarken, kiminde Sarayköy, kiminde Acıpayam yazıyor. Bir annenin durumu fark edip çığlık attığı sonra da çocuk kaçıracağı öne sürülen kişinin kaçtığı söyleniyor.   Denizligüncel.com’un haberine göre; Olay bu kadar büyümüşken, henüz Denizli polisine bildirilmiş bir ihbar bile bulunmuyor. Çünkü olayın gerçeklikle ilgisi yok. Denizli Güncel’in ulaştığı yetkililer; bu konuda tek bir ihbarın bile gelmediğini söylüyor.   Google’de kısa bir araştırma yapsanız bile olayın başka şehirlerde de gündeme geldiğini görebilirsiniz. Aynı metnin kopyalanıp yapıştırıldığı uyarıların başına ya da sonuna yakınınızdaki bir mahallenin ya da ilçenin ismini yazarak etkiyi büyütmeye çalışıyorlar.   Denizli’de plakasız servis araçları çocuk kaçırmaya çalışmıyor. Ama yine de siz çocuklarınızı sokağa yalnız salmayın ve servise bininceye kadar bekleyin!        

Denizli’de son 48 saattir hızla yayılan paylaşım gerçeği yansıtmıyor. Başında anne ve babası olmadan servis bekleyen çocukların kaçırıldığı yönünde sosyal medyada  paylaşımları yapılıyor. Denizli’de böyle bir olay yaşanmadı, çünkü polise tek bir ihbar bile yapılmadı. Olay, farklı şehirlerde de gündemde...

 

Facebook’ta son 48 saattir “Çocuklarını servisle okula gönderen ailelerin dikkatine!!!!!” diye paylaşılan ve hatta altına bir de ses kaydı eklenen paylaşımlarla aileler tedirgin ediliyor.


 
Paylaşımlarda olayın, farklı farklı yerlerde yaşandığı belirtiliyor. Kimi paylaşımlarda Yenişehir diye yazarken, kiminde Sarayköy, kiminde Acıpayam yazıyor. Bir annenin durumu fark edip çığlık attığı sonra da çocuk kaçıracağı öne sürülen kişinin kaçtığı söyleniyor.


 
Denizligüncel.com’un haberine göre; Olay bu kadar büyümüşken, henüz Denizli polisine bildirilmiş bir ihbar bile bulunmuyor. Çünkü olayın gerçeklikle ilgisi yok. Denizli Güncel’in ulaştığı yetkililer; bu konuda tek bir ihbarın bile gelmediğini söylüyor.


 
Google’de kısa bir araştırma yapsanız bile olayın başka şehirlerde de gündeme geldiğini görebilirsiniz. Aynı metnin kopyalanıp yapıştırıldığı uyarıların başına ya da sonuna yakınınızdaki bir mahallenin ya da ilçenin ismini yazarak etkiyi büyütmeye çalışıyorlar.


 
Denizli’de plakasız servis araçları çocuk kaçırmaya çalışmıyor. Ama yine de siz çocuklarınızı sokağa yalnız salmayın ve servise bininceye kadar bekleyin!

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.