Polis baskınında 97 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi

ASAYİŞ 29.10.2019 - 16:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Polis baskınında 97 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi

Denizli'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 97 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi.   KOM ekipleri kentte eşya kaçakçılığının önüne geçmek amacı ile gerçekleştirdiği operasyonda aldıkları bir istihbaratı değerlendirerek harekete geçti. Bir adrese baskın yapan ekipler yaptıkları aramalarda hap ve krem gibi ürünlerden oluşan 97 adet cinsel içerikli ürün ele geçirdi.   Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Denizli'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 97 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

 

KOM ekipleri kentte eşya kaçakçılığının önüne geçmek amacı ile gerçekleştirdiği operasyonda aldıkları bir istihbaratı değerlendirerek harekete geçti. Bir adrese baskın yapan ekipler yaptıkları aramalarda hap ve krem gibi ürünlerden oluşan 97 adet cinsel içerikli ürün ele geçirdi.

 

Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.