Polis Kaçakçılara Göz Yummuyor

ASAYİŞ 23.12.2019 - 16:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Polis Kaçakçılara Göz Yummuyor

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü düzenlediği operasyonlarda kaçak eşya, alkol, cinsel içerikli ürün satışını yapan 2 kişiyi göz altına aldı.   Edinilen bilgilere Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş, faturasız, belgesiz ve her türlü kaçak eşya satışının önlenmesi amacıyla eşya kaçakçılığı ve alkollü içki kaçakçılığına yönelik düzenlediği operasyonlarda 2 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüpheliler üzerinde, ev, araba  ve işyerinde yapılan aramalarda 775 adet cinsel içerikli ürün, bin 150 litre kaçak alkol, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 608 adet fişek ele geçirildi. 2 zanlı hakkında 5607 kaçakçılık ile mücadele kanununa muhalafet suçundan haklarında adli işlem yapıldı.  

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü düzenlediği operasyonlarda kaçak eşya, alkol, cinsel içerikli ürün satışını yapan 2 kişiyi göz altına aldı.

 

Edinilen bilgilere Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş, faturasız, belgesiz ve her türlü kaçak eşya satışının önlenmesi amacıyla eşya kaçakçılığı ve alkollü içki kaçakçılığına yönelik düzenlediği operasyonlarda 2 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüpheliler üzerinde, ev, araba  ve işyerinde yapılan aramalarda 775 adet cinsel içerikli ürün, bin 150 litre kaçak alkol, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 608 adet fişek ele geçirildi. 2 zanlı hakkında 5607 kaçakçılık ile mücadele kanununa muhalafet suçundan haklarında adli işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.