Potada Yarı Finaller Denizli'de

SPOR 08.03.2020 - 00:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Potada Yarı Finaller Denizli'de

Okul Sporları Yıldızlar Basketbol Yarı Finalleri 9-12 Mart tarihlerinde Denizli’de gerçekleşecek. 16 takım final biletini alabilmek için parkeye çıkacak.   Denizli sportif anlamda üst üste önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Voleybolda Türkiye’nin önemli takımlarının katıldığı Kadınlar Yükselme Grubu maçlarının hemen ardından, yeni hafta da Basketbolun yıldızları Denizli’de buluşacak.     KIZLAR YAZICIOĞLU, ERKEKLER HASAN GÜNGÖR’DE   İllerinde ki yarışmaları başarıyla tamamlayıp, aynı başarıyı grup maçlarında da sürdüren 16 Basketbol takımı yarı finallerde kozlarını paylaşacak. 8 Mart Pazar günü saat 17.00’de yapılacak teknik toplantının ardından erkekler ve kızlarda ikişer gruba ayrılacak takımlar, finale yükselme mücadelesi verecek. Erkekler Hasan Güngör Spor Salonunda, kız takımları ise Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda maçlara çıkacak.    “2020 DENİZLİ’NİN YILI OLACAK”   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleşecek Basketbol Yarı Final müsabakaları için hazırlıklar tamamlandı. Organizasyon hakkında düşüncelerini paylaşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, "Denizli’nin güzellikleriyle, zenginlikleriyle kısacası tüm değerleriyle ulusal ve uluslararası alanda tanınmasına yönelik Büyükşehir Belediye ve Denizli Valiliği öncülüğünde ilan edilen 2020 Denizli Yılı’na, birbirinden değerli sportif organizasyonları kazandırarak katkıda bulunacaklarını söyledi. Voleybolda Vakıfbank, Fenerbahçe gibi marka takımların da olduğu 16 kulübün dört gün boyunca Denizli’de bulunduğunu hatırlatan İbanoğlu, yeni haftada da Basketbol yarı final müsabakalarında yaklaşık 250 sporcunun dört gün boyunca Denizli’de müsabakalara çıkacağı bilgisini verdi.    İŞTE YARI FİNALE KATILACAK TAKIMLAR   ERKEKLER   1             İzmir Özel Bilnet Okulları Karşıyaka Ortaokulu 2             İstanbul Özel Bilfen Kurtköy Ortaokulu 3             Ankara Özel Ankara Çözüm Koleji Ortaokulu 4             Bursa Özel Emine Örnek Ortaokulu 5             Denizli Sıdıka Çalışkan Ortaokulu 6             Adana Özel Adana Gündoğdu Ortaokulu 7             Eskişehir Mat-Fkb Özel Gelişim Ortaokulu 8             Antalya Özel Kırmızı - Çizgi Ortaokulu   KIZLAR   1             Ankara Özel Erhan Aslan Tek Yıldız Ortaokulu 2             İstanbul Şehit Öğretmenler Ortaokulu 3             İzmir Şehit Kemal Ortaokulu 4             Isparta Nazmiye Demirel Ortaokulu 5             Kocaeli Kazım Karabekir Ortaokulu 6             Eskişehir Özel Çağdaş Ortaokulu 7             Antalya Atatürk Ortaokulu 8             Sakarya Zübeyde Hanım Ortaokulu

Okul Sporları Yıldızlar Basketbol Yarı Finalleri 9-12 Mart tarihlerinde Denizli’de gerçekleşecek. 16 takım final biletini alabilmek için parkeye çıkacak.

 

Denizli sportif anlamda üst üste önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Voleybolda Türkiye’nin önemli takımlarının katıldığı Kadınlar Yükselme Grubu maçlarının hemen ardından, yeni hafta da Basketbolun yıldızları Denizli’de buluşacak.

 

 

KIZLAR YAZICIOĞLU, ERKEKLER HASAN GÜNGÖR’DE

 

İllerinde ki yarışmaları başarıyla tamamlayıp, aynı başarıyı grup maçlarında da sürdüren 16 Basketbol takımı yarı finallerde kozlarını paylaşacak. 8 Mart Pazar günü saat 17.00’de yapılacak teknik toplantının ardından erkekler ve kızlarda ikişer gruba ayrılacak takımlar, finale yükselme mücadelesi verecek. Erkekler Hasan Güngör Spor Salonunda, kız takımları ise Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda maçlara çıkacak. 

 

“2020 DENİZLİ’NİN YILI OLACAK”

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleşecek Basketbol Yarı Final müsabakaları için hazırlıklar tamamlandı. Organizasyon hakkında düşüncelerini paylaşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, "Denizli’nin güzellikleriyle, zenginlikleriyle kısacası tüm değerleriyle ulusal ve uluslararası alanda tanınmasına yönelik Büyükşehir Belediye ve Denizli Valiliği öncülüğünde ilan edilen 2020 Denizli Yılı’na, birbirinden değerli sportif organizasyonları kazandırarak katkıda bulunacaklarını söyledi. Voleybolda Vakıfbank, Fenerbahçe gibi marka takımların da olduğu 16 kulübün dört gün boyunca Denizli’de bulunduğunu hatırlatan İbanoğlu, yeni haftada da Basketbol yarı final müsabakalarında yaklaşık 250 sporcunun dört gün boyunca Denizli’de müsabakalara çıkacağı bilgisini verdi. 

 

İŞTE YARI FİNALE KATILACAK TAKIMLAR

 

ERKEKLER

 

1             İzmir Özel Bilnet Okulları Karşıyaka Ortaokulu

2             İstanbul Özel Bilfen Kurtköy Ortaokulu

3             Ankara Özel Ankara Çözüm Koleji Ortaokulu

4             Bursa Özel Emine Örnek Ortaokulu

5             Denizli Sıdıka Çalışkan Ortaokulu

6             Adana Özel Adana Gündoğdu Ortaokulu

7             Eskişehir Mat-Fkb Özel Gelişim Ortaokulu

8             Antalya Özel Kırmızı - Çizgi Ortaokulu

 

KIZLAR

 

1             Ankara Özel Erhan Aslan Tek Yıldız Ortaokulu

2             İstanbul Şehit Öğretmenler Ortaokulu

3             İzmir Şehit Kemal Ortaokulu

4             Isparta Nazmiye Demirel Ortaokulu

5             Kocaeli Kazım Karabekir Ortaokulu

6             Eskişehir Özel Çağdaş Ortaokulu

7             Antalya Atatürk Ortaokulu

8             Sakarya Zübeyde Hanım Ortaokulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.