Prof. Dr. Aylin Göztaş PAÜ’ye Konuk Oldu

BİLİM 13.05.2019 - 18:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Prof. Dr. Aylin Göztaş PAÜ’ye Konuk Oldu

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından ilki düzenlenen “PRoject: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” kapsamında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Göztaş konuk edildi.   PAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Savaş’ın açılış konuşması ile başlayan etkinlik, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aylin Göztaş’ın “Halkla İlişkiler: Dünü, Bugünü, Yarını” konulu sunumu ile devam etti.     Prof. Dr. Göztaş, halkla ilişkilerin tarihsel gelişimine dikkat çekerek dünya tarihindeki önemli gelişmelerin halkla ilişkiler ile paralel olarak ilerlediğini ifade etti. Rekabetin yok etmek değil, geliştirmek üzerine kurulması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Aylin Göztaş, halkla ilişkiler alanındaki yeni eğilimleri takip etmenin önemini vurguladı. Halkla ilişkilerin gelecek trendleri arasında dijital hikaye anlatıcılığı, sosyal dinleme, büyük veri, influencer marketing, davranış araştırması, içerik markalama, yapay zeka gibi konuların yer aldığını belirten Prof. Dr. Göztaş, halkla ilişkilerin bu yeni eğilimlere göre dönüşmesi gerektiğini, aksi takdirde mesleğin önemini kaybedeceğinin altını çizdi.   Hafta boyu Pamukkale Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin halkla ilişkiler proje sunumları ile devam edecek PRoject: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor etkinliği Cuma günü düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.  

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından ilki düzenlenen “PRoject: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” kapsamında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Göztaş konuk edildi.

 

PAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Savaş’ın açılış konuşması ile başlayan etkinlik, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aylin Göztaş’ın “Halkla İlişkiler: Dünü, Bugünü, Yarını” konulu sunumu ile devam etti.

 

 

Prof. Dr. Göztaş, halkla ilişkilerin tarihsel gelişimine dikkat çekerek dünya tarihindeki önemli gelişmelerin halkla ilişkiler ile paralel olarak ilerlediğini ifade etti. Rekabetin yok etmek değil, geliştirmek üzerine kurulması gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Aylin Göztaş, halkla ilişkiler alanındaki yeni eğilimleri takip etmenin önemini vurguladı. Halkla ilişkilerin gelecek trendleri arasında dijital hikaye anlatıcılığı, sosyal dinleme, büyük veri, influencer marketing, davranış araştırması, içerik markalama, yapay zeka gibi konuların yer aldığını belirten Prof. Dr. Göztaş, halkla ilişkilerin bu yeni eğilimlere göre dönüşmesi gerektiğini, aksi takdirde mesleğin önemini kaybedeceğinin altını çizdi.

 

Hafta boyu Pamukkale Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin halkla ilişkiler proje sunumları ile devam edecek PRoject: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor etkinliği Cuma günü düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.