PTT’den Denizlispor’a Özel Pul

SPOR 05.04.2019 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PTT’den Denizlispor’a Özel Pul

Denizlispor taraftarları kişisel pul bastıracak, kazanan Denizlispor olacak.   Denizlispor ve PTT Genel Müdürlüğü Denizli PTT Başmüdürlüğü arasında imzalanan protokolle, yeşil-siyahlı kulüp ve taraftarlarına özel kişisel pul basılacak, Denizlispor’a gelir sağlanacak.   Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan PTT Denizli Başmüdürü Serdal Bursalı, PTT’nin kişisel pul uygulamasını tanıtarak, Denizlispor temalı kişisel pulların ilgi göreceğine inandığını belirtti.     Kişisel pul basımının yanı sıra PTT tarafından tasarlanacak olan taraftar pulları ile de Denizlispor’a gelir sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Bursalı, “Denizli halkının Denizlispor sevgisini pullarımıza yansıtarak kulübümüz için bir proje oluşturduk. Kişisel pul basımı ve taraftar pulu satışlarından Denizlispor’a gelir sağlayarak, yakalanan başarıyı perçinlemek istiyoruz. Anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.     Türkiye’nin en önemli ve köklü markası olan PTT ile işbirliği yapmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ise, “Kulübümüz için hazırlanan bu güzel proje sayesinde hem kulübümüz para kazanacak, hem de taraftarlarımız Denizlispor temalı pullar kullanabilecek. Başta İl Başmüdürümüz Serdal Bey olmak üzere bu önemli projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   Denizlisporlu taraftarlar PTT Merkezlerinde yer alan kişisel pul stantlarında kişisel pul sözleşmesi imzalayarak Denizlispor temalı ve kendi görsellerinin bulunduğu pul bastırabilecekler.  

Denizlispor taraftarları kişisel pul bastıracak, kazanan Denizlispor olacak.

 

Denizlispor ve PTT Genel Müdürlüğü Denizli PTT Başmüdürlüğü arasında imzalanan protokolle, yeşil-siyahlı kulüp ve taraftarlarına özel kişisel pul basılacak, Denizlispor’a gelir sağlanacak.

 

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan PTT Denizli Başmüdürü Serdal Bursalı, PTT’nin kişisel pul uygulamasını tanıtarak, Denizlispor temalı kişisel pulların ilgi göreceğine inandığını belirtti.

 

 

Kişisel pul basımının yanı sıra PTT tarafından tasarlanacak olan taraftar pulları ile de Denizlispor’a gelir sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Bursalı, “Denizli halkının Denizlispor sevgisini pullarımıza yansıtarak kulübümüz için bir proje oluşturduk. Kişisel pul basımı ve taraftar pulu satışlarından Denizlispor’a gelir sağlayarak, yakalanan başarıyı perçinlemek istiyoruz. Anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Türkiye’nin en önemli ve köklü markası olan PTT ile işbirliği yapmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ise, “Kulübümüz için hazırlanan bu güzel proje sayesinde hem kulübümüz para kazanacak, hem de taraftarlarımız Denizlispor temalı pullar kullanabilecek. Başta İl Başmüdürümüz Serdal Bey olmak üzere bu önemli projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Denizlisporlu taraftarlar PTT Merkezlerinde yer alan kişisel pul stantlarında kişisel pul sözleşmesi imzalayarak Denizlispor temalı ve kendi görsellerinin bulunduğu pul bastırabilecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.