PTT'den öğretmenlere özel uygulama

DİĞER 20.11.2017 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

PTT'den öğretmenlere özel uygulama

Denizli Ptt Başmüdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile düzenlenen kampanyadan öğretmenlerin 5 gün faydalanacağı duyuruldu.     Yapılan açıklamada, “Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi siz değerli öğretmenlerimiz ve yetiştireceğiniz aydınlık nesillerle mümkün olabilir. PTT camiası olarak, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nüzü şimdiden kutlar; bu güzel günü  kurumumuz tarafından siz kıymetli öğretmenlerimiz için düzenlediğimiz özel kampanya ile taçlandırmak isteriz.   Düzenlemiş olduğumuz kampanya kapsamında; Öğretmenler Günü  öncesinde 5  iş günü   (17-20-21-22-23 Kasım 2017) öğretmenlere, kurum kimlik belgelerini ibraz etmek suretiyle ticari gönderiler hariç postaya verilen Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine yurtiçinde yüzde 25 indirim uygulanacaktır”  denildi. 

Denizli Ptt Başmüdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile düzenlenen kampanyadan öğretmenlerin 5 gün faydalanacağı duyuruldu.
 

 

Yapılan açıklamada, “Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi siz değerli öğretmenlerimiz ve yetiştireceğiniz aydınlık nesillerle mümkün olabilir. PTT camiası olarak, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nüzü şimdiden kutlar; bu güzel günü  kurumumuz tarafından siz kıymetli öğretmenlerimiz için düzenlediğimiz özel kampanya ile taçlandırmak isteriz.


 
Düzenlemiş olduğumuz kampanya kapsamında; Öğretmenler Günü  öncesinde 5  iş günü   (17-20-21-22-23 Kasım 2017) öğretmenlere, kurum kimlik belgelerini ibraz etmek suretiyle ticari gönderiler hariç postaya verilen Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine yurtiçinde yüzde 25 indirim uygulanacaktır”  denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.