Rahmetle Anıyoruz

DENİZLİ 23.02.2020 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Rahmetle Anıyoruz

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi, İstanbul’da Fatih Camisi avlusunda 23 Şubat 1979'da karanlık eller tarafından şehit edilen Metin Yüksel’i unutmadı.   AGD Denizli Şubesinin sosyal medya hesabında Metin Yüksel’e ait sözlerle paylaşımlar yapılarak, şu ifadelere yer verildi; En büyük ibadet Hakk’ı  Müdafaa  etmektir. Şehadet bir çağrıdır, tüm nesillere ve çağlara. Şehidi Şehit yapan manaya sevdalı gençliğin ağabeyi Metin Yüksel ağabeyimizi Şehadetinin yıldönümünde rahmetle anıyoruz. O, yaptığı İslami çalışmalarla bir döneme damgasını vurdu. Bu topraklarda İslami mücadele asla bitmeyecektir. Onun yolu yolumuzdur.     AGD’nin sosyal medya sayfasındaki paylaşımında bir mitingde Metin Yüksel, Necmettin Erbakan ve Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu fotoğraf karesi de dikkatlerden kaçmadı.     CAMİ AVLUSUNDA ŞEHİT EDİLMİŞTİ     Milli Görüş Hareketi’nin gençlik kuruluşlarından Akıncılar Hareketinin ve Milli Gençlik Vakfının önde gelen isimlerinden biri olan Metin Yüksel, 23 Şubat 1979 tarihinde cuma namazı çıkışında silahlı saldırıya uğradı.     Huzur bozucuların hain kurşunlarına hedef olan Metin, oracıkta Rabbine kavuştu. Şehit Metin Yüksel’den geriye, Milli Görüş gençliğine bıraktığı idealler ile inancı, azmi ve aksiyonu miras olarak kaldı.  

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi, İstanbul’da Fatih Camisi avlusunda 23 Şubat 1979'da karanlık eller tarafından şehit edilen Metin Yüksel’i unutmadı.

 

AGD Denizli Şubesinin sosyal medya hesabında Metin Yüksel’e ait sözlerle paylaşımlar yapılarak, şu ifadelere yer verildi; En büyük ibadet Hakk’ı  Müdafaa  etmektir. Şehadet bir çağrıdır, tüm nesillere ve çağlara. Şehidi Şehit yapan manaya sevdalı gençliğin ağabeyi Metin Yüksel ağabeyimizi Şehadetinin yıldönümünde rahmetle anıyoruz. O, yaptığı İslami çalışmalarla bir döneme damgasını vurdu. Bu topraklarda İslami mücadele asla bitmeyecektir. Onun yolu yolumuzdur.

 

 

AGD’nin sosyal medya sayfasındaki paylaşımında bir mitingde Metin Yüksel, Necmettin Erbakan ve Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu fotoğraf karesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

 

CAMİ AVLUSUNDA ŞEHİT EDİLMİŞTİ

 

 

Milli Görüş Hareketi’nin gençlik kuruluşlarından Akıncılar Hareketinin ve Milli Gençlik Vakfının önde gelen isimlerinden biri olan Metin Yüksel, 23 Şubat 1979 tarihinde cuma namazı çıkışında silahlı saldırıya uğradı.

 

 

Huzur bozucuların hain kurşunlarına hedef olan Metin, oracıkta Rabbine kavuştu. Şehit Metin Yüksel’den geriye, Milli Görüş gençliğine bıraktığı idealler ile inancı, azmi ve aksiyonu miras olarak kaldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.