Rektör Bağ, 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü Kutladı

SAĞLIK 11.05.2020 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Rektör Bağ, 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü Kutladı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “12 Mayıs Hemşireler Günü” sebebiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Prof. Dr. Bağ mesajında, küresel salgın ile mücadele ettiğimiz şu dönemde tüm sağlık çalışanlarımız ile birlikte yoğun mesai harcayan değerli hemşirelerimize şükranlarını iletti.   “Dünyanın her yerinde olduğu gibi Ülkemizde de hemşireler, sağlık kuruluşlarında kendilerine ihtiyaç duyulan her yerde, hastaların sağlıklarına kavuşması adına, sağlık ordumuzun bir neferi olarak, sevgi, şefkat ve hoşgörünün simgesi olmaya devam etmektedir. Hemşirelik mesleği özünde, bilginin yanı sıra insan sevgisi ve şefkat duygusu da barındırmaktadır. İnsan hayatıyla yakından ilgili olan hemşirelik mesleği, hasta bireylere uygulanan tedavi yöntemlerinde aksaklık yaşanmaması adına, ameliyathanelerde, polikliniklerde, acil servislerde, yoğun bakımlarda, ambulanslarda, kısacası insanı yaşatma çabasının olduğu her yerde icra edilen kutsal bir meslektir.   Hayatımız ve sağlığımız için uzun ve yorucu bir mesai harcayan hemşirelerimiz, küresel salgın ile mücadele ettiğimiz şu dönemde de her zaman olduğu gibi diğer tüm sağlık çalışanlarımız ile birlikte, ailelerinden uzakta, insanı hayatta tutma çabalarını sürdürmektedirler. Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, sağlık camiamızın kanatsız melekleri olan değerli hemşirelerimize verdikleri emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, ‘12 Mayıs Hemşireler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Kendilerine, bu kutsal görevlerinde başarılar temenni ediyorum”.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “12 Mayıs Hemşireler Günü” sebebiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Prof. Dr. Bağ mesajında, küresel salgın ile mücadele ettiğimiz şu dönemde tüm sağlık çalışanlarımız ile birlikte yoğun mesai harcayan değerli hemşirelerimize şükranlarını iletti.

 

“Dünyanın her yerinde olduğu gibi Ülkemizde de hemşireler, sağlık kuruluşlarında kendilerine ihtiyaç duyulan her yerde, hastaların sağlıklarına kavuşması adına, sağlık ordumuzun bir neferi olarak, sevgi, şefkat ve hoşgörünün simgesi olmaya devam etmektedir. Hemşirelik mesleği özünde, bilginin yanı sıra insan sevgisi ve şefkat duygusu da barındırmaktadır. İnsan hayatıyla yakından ilgili olan hemşirelik mesleği, hasta bireylere uygulanan tedavi yöntemlerinde aksaklık yaşanmaması adına, ameliyathanelerde, polikliniklerde, acil servislerde, yoğun bakımlarda, ambulanslarda, kısacası insanı yaşatma çabasının olduğu her yerde icra edilen kutsal bir meslektir.

 

Hayatımız ve sağlığımız için uzun ve yorucu bir mesai harcayan hemşirelerimiz, küresel salgın ile mücadele ettiğimiz şu dönemde de her zaman olduğu gibi diğer tüm sağlık çalışanlarımız ile birlikte, ailelerinden uzakta, insanı hayatta tutma çabalarını sürdürmektedirler. Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, sağlık camiamızın kanatsız melekleri olan değerli hemşirelerimize verdikleri emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, ‘12 Mayıs Hemşireler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Kendilerine, bu kutsal görevlerinde başarılar temenni ediyorum”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.