Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

SAĞLIK 07.12.2018 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü’nden 30 öğrenci Turizm Rekreasyonu dersi kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Gönülateş’in danışmanlığında fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak amacı ile Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde bisiklet sürdü.   Sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte geleceğin rekreasyon uzmanları olarak görülen son sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliği diğer fakültelerden öğrenciler, öğretim elemanları, ziyaretçi misafirler ve memurlar ilgi ile izledi.   Yerleşke içinde alkışlarla desteklenen öğrenciler bu etkinlik ile farkındalığı artırarak bireylerin hem fiziksel aktivite ile sağlıklı yaşama kavuşması, hem de daha temiz bir çevre için örnek oldu.  

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü’nden 30 öğrenci Turizm Rekreasyonu dersi kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Süleyman Gönülateş’in danışmanlığında fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak amacı ile Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde bisiklet sürdü.

 

Sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivitenin önemine dikkat çekmek için düzenlenen etkinlikte geleceğin rekreasyon uzmanları olarak görülen son sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliği diğer fakültelerden öğrenciler, öğretim elemanları, ziyaretçi misafirler ve memurlar ilgi ile izledi.

 

Yerleşke içinde alkışlarla desteklenen öğrenciler bu etkinlik ile farkındalığı artırarak bireylerin hem fiziksel aktivite ile sağlıklı yaşama kavuşması, hem de daha temiz bir çevre için örnek oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.