Şahin Tin; " 2 bin 452 çiftçimiz hazine destekli faizsiz erteleme desteği aldı

DENİZLİ 12.05.2020 - 18:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin Tin; " 2 bin 452 çiftçimiz hazine destekli faizsiz erteleme desteği aldı

Korona virüs ile mücadele kapsamında, zor günler yaşayan 2 bin 452 Denizlili çiftçi, vadesi gelecek kredi geri ödemelerinde faizsiz olarak 6 ay erteleme desteği aldı.   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Denizli’de 2 bin 452 çiftçinin kredi geri ödemelerini hazine destekli faizsiz olarak 6 ay erteleterek destek verdiklerini duyurdu.   Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Üretime ara vermeden çalışan çiftçilerimizi bu zorlu süreçte de desteklemeyi sürdürdük. Denizli ilimizde 2 bin 452 çiftçimizin Mayıs ve Haziran aylarında vadesi gelecek kredi geri ödemelerini Hazine destekli faizsiz olarak 6 ay ertelenmesini sağladık” ifadelerine yer verdi.  

Korona virüs ile mücadele kapsamında, zor günler yaşayan 2 bin 452 Denizlili çiftçi, vadesi gelecek kredi geri ödemelerinde faizsiz olarak 6 ay erteleme desteği aldı.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Denizli’de 2 bin 452 çiftçinin kredi geri ödemelerini hazine destekli faizsiz olarak 6 ay erteleterek destek verdiklerini duyurdu.

 

Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Üretime ara vermeden çalışan çiftçilerimizi bu zorlu süreçte de desteklemeyi sürdürdük. Denizli ilimizde 2 bin 452 çiftçimizin Mayıs ve Haziran aylarında vadesi gelecek kredi geri ödemelerini Hazine destekli faizsiz olarak 6 ay ertelenmesini sağladık” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.