Şahin Tin’den, KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın Skandal Sözlerine Tepki: “Bu duruşu unutmayacağız”

GÜNDEM 13.10.2019 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin Tin’den, KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın Skandal Sözlerine Tepki: “Bu duruşu unutmayacağız”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, twitter’dan yaptığı açıklama ile KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili "Akan su değil kandır" sözlerine yanıt verdi. Tin," DNA testine gerek yok!. Herkes soyunu-sopunu şüphe götürmez bir şekilde ortaya koyuyor” dedi.   AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın 'Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili "Akan su değil kandır." sözlerini DNA testine gerek yok!. Herkes soyunu-sopunu şüphe götürmez bir şekilde ortaya koyuyor. Rum zulmü altında can veren soydaşlarımız ile onları kurtarmak için çarpışan aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak kadar itaatkar olmaları da bizi şaşırtmadı.. Bu duruşu unutmayacağız.   Türkiye böylesine hassas ve önemli bir süreçten geçerken, herkes kendini belli ediyor. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Suriye'de devam eden harekatın eli kanlı terör örgütüne karşı yapıldığını görmezden gelmesini, Türk düşmanlarının diliyle konuşmasını esefle kınıyorum." ifadelerini kullandı.   İşte Şahin Tin’in Twitter’dan yaptığı açıklama!  

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, twitter’dan yaptığı açıklama ile KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili "Akan su değil kandır" sözlerine yanıt verdi. Tin," DNA testine gerek yok!. Herkes soyunu-sopunu şüphe götürmez bir şekilde ortaya koyuyor” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın 'Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili "Akan su değil kandır." sözlerini DNA testine gerek yok!. Herkes soyunu-sopunu şüphe götürmez bir şekilde ortaya koyuyor. Rum zulmü altında can veren soydaşlarımız ile onları kurtarmak için çarpışan aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak kadar itaatkar olmaları da bizi şaşırtmadı.. Bu duruşu unutmayacağız.

 

Türkiye böylesine hassas ve önemli bir süreçten geçerken, herkes kendini belli ediyor. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Suriye'de devam eden harekatın eli kanlı terör örgütüne karşı yapıldığını görmezden gelmesini, Türk düşmanlarının diliyle konuşmasını esefle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

 

İşte Şahin Tin’in Twitter’dan yaptığı açıklama!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.