Şahin Tin; “Emeklimizin Yanındayız”

EKONOMİ 28.05.2019 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Şahin Tin; “Emeklimizin Yanındayız”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, emeklilere verilmesi kararlaştırılan bayram ikramiyesinin 31 Mayıs tarihinde hesaplarına aktarılacağını söyledi. Şahin Tin; “Yaklaşık 12 milyon vatandaşımıza toplamda 10,7 Milyar TL ödeme yapıyoruz. Emeklilerimizin her zaman yanındayız” dedi.     AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesi ödemesinin bayram sonrasında değil, bayramdan hemen önce 31 Mayıs tarihinde yapılacağını söyledi. Konuyla ilgili müjdeyi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı’nın verdiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, Ramazan Bayramı’nda verilecek olan ikramiyenin geçen bayramda olduğu gibi günlere yayılmayacağını ve bir günde hesaplara aktarılacağını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Ramazan Bayramı’ndan hemen önce 31 Mayıs tarihinde yaklaşık 12 milyon vatandaşımızın hesabına toplamda 10,7 Milyar TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. Bizler her zaman emeklilerimizin yanındayız” dedi.     "10.7 MİLYAR TL ÖDENECEK"   Emekli vatandaşların heyecanla beklediği bayram ikramiyesi ödemesine ilişkin ayrıntıları paylaşan Milletvekili Şahin Tin; “Yıllarca ülkemizin yükünü omuzlarında taşıyan ve aynı zamanda sorumluluklarını yerine getirerek alın teriyle kazancını sağlayıp emekli olanlara her bayram olduğu gibi bu bayramda da ikramiye desteği veriyoruz. Yaklaşık 12 milyon vatandaşımıza toplamda 10.7 milyar TL ödeme yapıyoruz. AK Parti olarak kişinin ne zaman emekli olduğuna bakmaksızın bayramlara elleri daha rahat, imkanları daha geniş girebilmelerine olanak sağlayacak önemli bir hamle daha gerçekleştirdik. Artık emekli vatandaşlarımız da daha rahat ve daha güzel bayramlar yaşasın istiyoruz. Türkiye’nin kalkınmasına katkı koyan hiçbir vatandaşımızı bugüne kadar zorda, darda bırakmadık. İmkânlar nispetinde tüm kolaylıkları sağladık. Özellikle emeklerimize Ramazan ve kurban bayramı öncesinde 1000'er lira olmak üzere ikramiye olarak yıl içinde 2 bin TL ödeme yapıyoruz” dedi.     "TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNE OMUZ VERİYORUZ"   “Bu topraklarda emek ve gayret sarf eden her bir vatandaşımıza ne kadar kolaylık sağlasak az kalır” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Bizler toplumun tüm kesimlerine eşit ve adil bir şekilde katkı sağladık ve omuz verdik. Milletimizin mutluluğuna ortak olduğumuz kadar darlığına da ferahlık olmanın derdinde olduk. Ramazan Bayramı için hazırlıklarını sürdüren tüm vatandaşlarımıza güzel ve bereketli bir bayram geçirmelerini diliyorum. Bayramların bayram olduğu, dargınların barıştığı, bereket çeşmelerinin verimini artırdığı daha güzel ve güçlü Türkiye’ye kavuştuğumuz mutlu yarınlara ulaşırız inşallah. 31 Mayıs tarihinde ödenecek olan Ramazan Bayramı ikramiyelerinin SGK’dan maaş alan emeklilerimize, ölüm aylığı alanlara, şehit yakını, gazilerimiz, vazife-harp malulleri, şeref aylığı alanlar, şampiyon sporcular ve tüm hak sahibi vatandaşlarımıza bereket getirmesini diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, emeklilere verilmesi kararlaştırılan bayram ikramiyesinin 31 Mayıs tarihinde hesaplarına aktarılacağını söyledi. Şahin Tin; “Yaklaşık 12 milyon vatandaşımıza toplamda 10,7 Milyar TL ödeme yapıyoruz. Emeklilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesi ödemesinin bayram sonrasında değil, bayramdan hemen önce 31 Mayıs tarihinde yapılacağını söyledi. Konuyla ilgili müjdeyi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı’nın verdiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, Ramazan Bayramı’nda verilecek olan ikramiyenin geçen bayramda olduğu gibi günlere yayılmayacağını ve bir günde hesaplara aktarılacağını söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “Ramazan Bayramı’ndan hemen önce 31 Mayıs tarihinde yaklaşık 12 milyon vatandaşımızın hesabına toplamda 10,7 Milyar TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. Bizler her zaman emeklilerimizin yanındayız” dedi.

 

 

"10.7 MİLYAR TL ÖDENECEK"

 

Emekli vatandaşların heyecanla beklediği bayram ikramiyesi ödemesine ilişkin ayrıntıları paylaşan Milletvekili Şahin Tin; “Yıllarca ülkemizin yükünü omuzlarında taşıyan ve aynı zamanda sorumluluklarını yerine getirerek alın teriyle kazancını sağlayıp emekli olanlara her bayram olduğu gibi bu bayramda da ikramiye desteği veriyoruz. Yaklaşık 12 milyon vatandaşımıza toplamda 10.7 milyar TL ödeme yapıyoruz. AK Parti olarak kişinin ne zaman emekli olduğuna bakmaksızın bayramlara elleri daha rahat, imkanları daha geniş girebilmelerine olanak sağlayacak önemli bir hamle daha gerçekleştirdik. Artık emekli vatandaşlarımız da daha rahat ve daha güzel bayramlar yaşasın istiyoruz. Türkiye’nin kalkınmasına katkı koyan hiçbir vatandaşımızı bugüne kadar zorda, darda bırakmadık. İmkânlar nispetinde tüm kolaylıkları sağladık. Özellikle emeklerimize Ramazan ve kurban bayramı öncesinde 1000'er lira olmak üzere ikramiye olarak yıl içinde 2 bin TL ödeme yapıyoruz” dedi.

 

 

"TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNE OMUZ VERİYORUZ"

 

“Bu topraklarda emek ve gayret sarf eden her bir vatandaşımıza ne kadar kolaylık sağlasak az kalır” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Bizler toplumun tüm kesimlerine eşit ve adil bir şekilde katkı sağladık ve omuz verdik. Milletimizin mutluluğuna ortak olduğumuz kadar darlığına da ferahlık olmanın derdinde olduk. Ramazan Bayramı için hazırlıklarını sürdüren tüm vatandaşlarımıza güzel ve bereketli bir bayram geçirmelerini diliyorum. Bayramların bayram olduğu, dargınların barıştığı, bereket çeşmelerinin verimini artırdığı daha güzel ve güçlü Türkiye’ye kavuştuğumuz mutlu yarınlara ulaşırız inşallah. 31 Mayıs tarihinde ödenecek olan Ramazan Bayramı ikramiyelerinin SGK’dan maaş alan emeklilerimize, ölüm aylığı alanlara, şehit yakını, gazilerimiz, vazife-harp malulleri, şeref aylığı alanlar, şampiyon sporcular ve tüm hak sahibi vatandaşlarımıza bereket getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.