Şahin Tin ile Yasin Öztürk sosyal medyada atıştı

SİYASET 16.02.2020 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin Tin ile Yasin Öztürk sosyal medyada atıştı

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmalarının sürdüğü gündeme bir yenisini ekledi. Şahin Tin, “Düne kadar el etek öpenler,  merdivenin basamaklarını tırmanırken elinden tutanlara bugün kirli sözlerle saldıranlar, bohçasına ne koymuş bakmalıdır” çıkışında bulundu.   Şahin Tin, isim vermeden eleştiride ve açıklamada bulunurken, önceki gün İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ün, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci hakkında, “Türkçe Olimpiyatlarında söylediğin sözlerin arkasında mısın?” şeklinde attığı tweetine cevap olarak nitelendirildi.   Milletvekili Şahin Tin’in 4 parça şeklinde yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi.   Memlekete hizmet etmenin bedeli bu kadar ağır olmamalı. Gün geçmiyor ki şehrimize ve aziz milletimize hizmet edenlere yönelik karalayıcı, yaralayıcı bir sözle karşılaşmayalım. Çamurda yürüyerek temiz kalamazsınız, gökyüzüne uzanarak tutunamazsınız, herşeyin bir yolu var.   Düne kadar el etek öpenler, merdivenin basamaklarını tırmanırken elinden tutanlara bugün kirli sözlerle saldıranlar, bohçasına ne koymuş bakmalıdır. Her kurt işareti yapan elbette milliyetçi değildir, herkesin dürüst davranmasını beklemiyoruz. Ancak herşeyin de bir adabı var.   Edep ve adabdan yoksun bir dil ile yol alanlar ne kendisine ne de savunduğu sözde ideallerine hizmet eder. Rotasını kaybeden gemi gibi ona buna sataşarak bir limana ulaşamazsınız. Şehrimize hizmet eden bakanımıza, başkanımıza kısacası herkese şükran duyuyoruz.   Siz ne derseniz deyin, bizim bu millete sözümüz var. İstediğiniz kirli iftiraya başvurun memleketimiz için daha yapacak çok işimiz var. Bu kanatla uçamaz, bu ayakla koşamazsınız. Bırakın iftiraları. Biz kıştan sonra baharın geleceğini biliyoruz. Kışta kalmak sizin takdiriniz.” İfadelerine yer verdi.     Yasin Öztürk ise Şahin Tin’in paylaşımlarına isim vermeden cevabı gecikmedi. Öztürk ise; “Uzun uzun 4 madde yazmayacağım. Kendin siyasette nasıl yol aldıysan karşındakini de öyle sanma. El etek öpenleri de, elinden tutanları da cümle- Denizli biliyor. Aynaya bakıp laf söylemek ancak Doğan görünümlü Şahin’lere Yakışır. Seni unutmadık sanma, Sıra sana da gelir zamanını bekle” şeklinde cevap verdi.     Denizli gündemine düşen bu paylaşımların, kulislerde yeni gelişmelere etki edip etmediği ise merak konusu halini aldı.

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmalarının sürdüğü gündeme bir yenisini ekledi. Şahin Tin, “Düne kadar el etek öpenler,  merdivenin basamaklarını tırmanırken elinden tutanlara bugün kirli sözlerle saldıranlar, bohçasına ne koymuş bakmalıdır” çıkışında bulundu.

 

Şahin Tin, isim vermeden eleştiride ve açıklamada bulunurken, önceki gün İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ün, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci hakkında, “Türkçe Olimpiyatlarında söylediğin sözlerin arkasında mısın?” şeklinde attığı tweetine cevap olarak nitelendirildi.

 

Milletvekili Şahin Tin’in 4 parça şeklinde yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

 

Memlekete hizmet etmenin bedeli bu kadar ağır olmamalı. Gün geçmiyor ki şehrimize ve aziz milletimize hizmet edenlere yönelik karalayıcı, yaralayıcı bir sözle karşılaşmayalım. Çamurda yürüyerek temiz kalamazsınız, gökyüzüne uzanarak tutunamazsınız, herşeyin bir yolu var.

 

Düne kadar el etek öpenler, merdivenin basamaklarını tırmanırken elinden tutanlara bugün kirli sözlerle saldıranlar, bohçasına ne koymuş bakmalıdır. Her kurt işareti yapan elbette milliyetçi değildir, herkesin dürüst davranmasını beklemiyoruz. Ancak herşeyin de bir adabı var.

 

Edep ve adabdan yoksun bir dil ile yol alanlar ne kendisine ne de savunduğu sözde ideallerine hizmet eder. Rotasını kaybeden gemi gibi ona buna sataşarak bir limana ulaşamazsınız. Şehrimize hizmet eden bakanımıza, başkanımıza kısacası herkese şükran duyuyoruz.

 

Siz ne derseniz deyin, bizim bu millete sözümüz var. İstediğiniz kirli iftiraya başvurun memleketimiz için daha yapacak çok işimiz var. Bu kanatla uçamaz, bu ayakla koşamazsınız. Bırakın iftiraları. Biz kıştan sonra baharın geleceğini biliyoruz. Kışta kalmak sizin takdiriniz.” İfadelerine yer verdi.

 

 

Yasin Öztürk ise Şahin Tin’in paylaşımlarına isim vermeden cevabı gecikmedi. Öztürk ise; “Uzun uzun 4 madde yazmayacağım. Kendin siyasette nasıl yol aldıysan karşındakini de öyle sanma. El etek öpenleri de, elinden tutanları da cümle- Denizli biliyor. Aynaya bakıp laf söylemek ancak Doğan görünümlü Şahin’lere Yakışır. Seni unutmadık sanma, Sıra sana da gelir zamanını bekle” şeklinde cevap verdi.

 

 

Denizli gündemine düşen bu paylaşımların, kulislerde yeni gelişmelere etki edip etmediği ise merak konusu halini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.