Şahin Tin; KYK öğrencileri yurt ücretlerini geri almaya başladı

SİYASET 02.04.2020 - 13:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin Tin; KYK öğrencileri yurt ücretlerini geri almaya başladı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; üniversitelerde bahar eğitiminin uzaktan devam etmesi kararıyla birlikte KYK yurt ücretleri hakkında açıklama yaptı. Şahin Tin, yurtlarda kalan öğrencilerin kalmadıkları günlerin ücretlerini bugünden itibaren alacaklarını söyledi.   Ülkemizde koronavirüs önlemleri kapsamında okulların tatil edilmesi ile birlikte KYK yurtlarında kalan öğrenciler de ailelerin yanında döndü. Bu süreçte KYK yurt ödemelerinin yapılıp yapılmayacağı da merak konusu oldu. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bu konuyla ilgili duyuruyu sosyal medya hesabından açıkladı, “ KYK yurtlarında kalan öğrencilerimize Mart ayında yurtta kalmadıkları günlerin ücreti bugün itibariyle iade edilmeye başlandı. Nisan, Mayıs ve Haziran ayı için de öğrencilerimizden yurt ücreti alınmayacak. Kredi ve burs ödemelerinde kesinti yapılmayacaktır” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; üniversitelerde bahar eğitiminin uzaktan devam etmesi kararıyla birlikte KYK yurt ücretleri hakkında açıklama yaptı. Şahin Tin, yurtlarda kalan öğrencilerin kalmadıkları günlerin ücretlerini bugünden itibaren alacaklarını söyledi.

 

Ülkemizde koronavirüs önlemleri kapsamında okulların tatil edilmesi ile birlikte KYK yurtlarında kalan öğrenciler de ailelerin yanında döndü. Bu süreçte KYK yurt ödemelerinin yapılıp yapılmayacağı da merak konusu oldu. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bu konuyla ilgili duyuruyu sosyal medya hesabından açıkladı, “ KYK yurtlarında kalan öğrencilerimize Mart ayında yurtta kalmadıkları günlerin ücreti bugün itibariyle iade edilmeye başlandı. Nisan, Mayıs ve Haziran ayı için de öğrencilerimizden yurt ücreti alınmayacak. Kredi ve burs ödemelerinde kesinti yapılmayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.