Şahin Tin; Sağlık raporları ve reçeteler geçerlidir

SİYASET 02.04.2020 - 16:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin Tin; Sağlık raporları ve reçeteler geçerlidir

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; Kronik hastalarının 1 Ocak ve sonrasında süresi dolan sağlık raporu ve reçetelerin geçerli olduğunu söyledi.   Covid-19 salgınına karşı millet olarak alacağımız en etkin ve güvenli tedbirin evde kalmak olduğunu ifade eden Şahin Tin, “Kronik hastalarımızın 1 Ocak ve sonrasında süresi dolan sağlık raporları ve reçeteleri ikinci bir duyuruya kadar geçerli olacak. Zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım.   Evde hayat var diyen Tin; Bu kapsamda, kronik hastalığı nedeniyle sağlık raporuna dayalı olarak ilaç ve tıbbi malzeme alan hastalarımızın yeniden reçete düzenletmelerine de gerek kalmayacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; Kronik hastalarının 1 Ocak ve sonrasında süresi dolan sağlık raporu ve reçetelerin geçerli olduğunu söyledi.

 

Covid-19 salgınına karşı millet olarak alacağımız en etkin ve güvenli tedbirin evde kalmak olduğunu ifade eden Şahin Tin, “Kronik hastalarımızın 1 Ocak ve sonrasında süresi dolan sağlık raporları ve reçeteleri ikinci bir duyuruya kadar geçerli olacak. Zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım.

 

Evde hayat var diyen Tin; Bu kapsamda, kronik hastalığı nedeniyle sağlık raporuna dayalı olarak ilaç ve tıbbi malzeme alan hastalarımızın yeniden reçete düzenletmelerine de gerek kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.