Sahte altın külçelerini satamadan yakalandı

ASAYİŞ 08.09.2020 - 08:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sahte altın külçelerini satamadan yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durumundan şüphelenilen aracın kontrolü sırasında, 5 adet sahte altın külçesi ele geçirildi. Sahte altın külçeleri ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem yapıldı.   Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen çalışmalarda, durumundan şüphelenilen ve kontrol edilmek üzere durdurulan araç içerisinde yapılan aramada, üzerinde herhangi bir ibare ve damga bulunmayan farklı ebatlarda külçeler halinde sahte altın yapımında kullanılan, toplam ağırlığı 5 kilo 520 gram olan 5 adet külçe metal ele geçirildi. Vatandaşları sahte altın ile dolandırmak için hazırlanan araç sürücüsü gözaltına alındı.   Sahte külçe altınlarla yakalanan ve gözaltına alınan araç sürücüsü hakkında paraya eşit sayılan değerde sahtecilik suçundan adli işlem yapıldı.     

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durumundan şüphelenilen aracın kontrolü sırasında, 5 adet sahte altın külçesi ele geçirildi. Sahte altın külçeleri ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

 

Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen çalışmalarda, durumundan şüphelenilen ve kontrol edilmek üzere durdurulan araç içerisinde yapılan aramada, üzerinde herhangi bir ibare ve damga bulunmayan farklı ebatlarda külçeler halinde sahte altın yapımında kullanılan, toplam ağırlığı 5 kilo 520 gram olan 5 adet külçe metal ele geçirildi. Vatandaşları sahte altın ile dolandırmak için hazırlanan araç sürücüsü gözaltına alındı.

 

Sahte külçe altınlarla yakalanan ve gözaltına alınan araç sürücüsü hakkında paraya eşit sayılan değerde sahtecilik suçundan adli işlem yapıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.