Şair Zoranoğlu, okurlarıyla buluştu

YAŞAM 05.04.2018 - 12:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şair Zoranoğlu, okurlarıyla buluştu

Şair Salih Zoranoğlu, ilk şiir kitabı ‘Söz Olsun’u Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ege Bölgesi’nin en büyük kitap fuarında imzaladı.   Mavi Nefes Yayın Evi standın da düzenlenen imza gününde şair Zoranoğlu, okurlarıyla buluştu. İmzaladığı kitabıyla birlikte okurlarına lavanta kesesi de hediye eden Zoranoğlu’nun imza günü büyük ilgi gördü. Kitap fuarında okurlarıyla buluşmaya bugün saat 12:00-14:00 arası, 7 Nisan saat 14:00-16:00 arası ve fuarın son günü 8 Nisan’da 16:00-18:00 saatleri arasında buluşmaya devam edeceğini anlatan Zoranoğlu, “Hayatımdan kesitleri anlatan ilk şiir kitabımı 10 yılda hazırladım. 222 sayfadan oluşan ilk şiir kitabımda 85 şiirim bulunuyor. Kitabımda aşk ve sitem içerikli şiirlerin yanında, milli duygular içeren şiirler, memleket sevdası kokan şiirler, metaforik öğelerle anlatılan şiirler ve çocuklar için yazılan ninni tarzındaki şiirler birlikte sunuluyor. Kitabın son bölümünde şairin “Özel” olarak tanımladığı şiirler yer alıyor. Hece ölçüsüyle ve uyak kurallarına riayet edilerek yazılan şiirlerde herkesin kolayca anlayabileceği duru bir anlatım kullandım. Okurlarımı ve kitapseverleri standımıza bekliyoruz.” dedi  

Şair Salih Zoranoğlu, ilk şiir kitabı ‘Söz Olsun’u Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ege Bölgesi’nin en büyük kitap fuarında imzaladı.

 

Mavi Nefes Yayın Evi standın da düzenlenen imza gününde şair Zoranoğlu, okurlarıyla buluştu. İmzaladığı kitabıyla birlikte okurlarına lavanta kesesi de hediye eden Zoranoğlu’nun imza günü büyük ilgi gördü. Kitap fuarında okurlarıyla buluşmaya bugün saat 12:00-14:00 arası, 7 Nisan saat 14:00-16:00 arası ve fuarın son günü 8 Nisan’da 16:00-18:00 saatleri arasında buluşmaya devam edeceğini anlatan Zoranoğlu, “Hayatımdan kesitleri anlatan ilk şiir kitabımı 10 yılda hazırladım. 222 sayfadan oluşan ilk şiir kitabımda 85 şiirim bulunuyor. Kitabımda aşk ve sitem içerikli şiirlerin yanında, milli duygular içeren şiirler, memleket sevdası kokan şiirler, metaforik öğelerle anlatılan şiirler ve çocuklar için yazılan ninni tarzındaki şiirler birlikte sunuluyor. Kitabın son bölümünde şairin “Özel” olarak tanımladığı şiirler yer alıyor. Hece ölçüsüyle ve uyak kurallarına riayet edilerek yazılan şiirlerde herkesin kolayca anlayabileceği duru bir anlatım kullandım. Okurlarımı ve kitapseverleri standımıza bekliyoruz.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.