Salda-Fest Marmaris coşkuyla başladı

TURİZM 30.06.2018 - 15:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Salda-Fest Marmaris coşkuyla başladı

10 binden fazla gencin buluştuğu Salda-Fest Marmaris Gençlik Festivali coşkuyla başladı. 4 gün sürecek festivalin ilk gününde Sattas, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Pera, Can Bonomo ve Selda Bağcan sahne aldı.   Türkiye’nin en büyük gençlik festivallerinden biri olmaya aday Salda Fest Marmaris Gençlik Festivali start verdi. Marmaris Çamlı Köy’de gerçekleştirilen festival Türkiye’nin dört bir yanından on binden fazla genci bir araya getirdi.   Ateş Böceği Derneği başta olmak üzere farklı üniversitelerin çevre ve sosyal sorumluluk kulüplerinin de gönüllü olarak destek verdiği dev organizasyon ilk kez düzenleniyor. THEF organizasyon tarafından gerçekleştirilen festival alanında çadırlı konaklama bölgeleri, yeme içme stantları ve etkinlik ve oyun alanları bulunuyor.   4 gün sürecek festivalin ilk gününde birbirinden ünlü sanatçı ve gruplar müzikseverlerle buluştu. Müzik dolu akşam, regy müziğin Türkiye’deki sevilen ismi Sattas ile başladı. Ardından Yüzyüzeyken Konuşuruz, Pera ve Can Bonomo sahne aldı.   Festivalin ilk gününde finali protest müzik sanatçısı Selda Bağcan yaptı. Binlerce hayranı, usta sanatçıya konser boyunca eşlik ederken Marmaris unutulmaz gecelerinden birini yaşadı.   Festivalde Hayko Cepkin’den Teoman’a, Yeni Türkü’den Ezhel’e birçok önemli isim ve grup da sahne alacak.  

10 binden fazla gencin buluştuğu Salda-Fest Marmaris Gençlik Festivali coşkuyla başladı. 4 gün sürecek festivalin ilk gününde Sattas, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Pera, Can Bonomo ve Selda Bağcan sahne aldı.

 

Türkiye’nin en büyük gençlik festivallerinden biri olmaya aday Salda Fest Marmaris Gençlik Festivali start verdi. Marmaris Çamlı Köy’de gerçekleştirilen festival Türkiye’nin dört bir yanından on binden fazla genci bir araya getirdi.

 

Ateş Böceği Derneği başta olmak üzere farklı üniversitelerin çevre ve sosyal sorumluluk kulüplerinin de gönüllü olarak destek verdiği dev organizasyon ilk kez düzenleniyor. THEF organizasyon tarafından gerçekleştirilen festival alanında çadırlı konaklama bölgeleri, yeme içme stantları ve etkinlik ve oyun alanları bulunuyor.

 

4 gün sürecek festivalin ilk gününde birbirinden ünlü sanatçı ve gruplar müzikseverlerle buluştu. Müzik dolu akşam, regy müziğin Türkiye’deki sevilen ismi Sattas ile başladı. Ardından Yüzyüzeyken Konuşuruz, Pera ve Can Bonomo sahne aldı.

 

Festivalin ilk gününde finali protest müzik sanatçısı Selda Bağcan yaptı. Binlerce hayranı, usta sanatçıya konser boyunca eşlik ederken Marmaris unutulmaz gecelerinden birini yaşadı.

 

Festivalde Hayko Cepkin’den Teoman’a, Yeni Türkü’den Ezhel’e birçok önemli isim ve grup da sahne alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.