Salgını Durduran Çinli Doktordan Öneriler: "Lütfen Sokağa Çıkmayın"

GÜNDEM 01.04.2020 - 17:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Salgını Durduran Çinli Doktordan Öneriler: "Lütfen Sokağa Çıkmayın"

Çin'in Hunan eyaletinde korona salgınını durduran doktor, Türkiye'ye 3 temel öneride bulundu.   Dünyayı ölüme ve felakete sürükleyen koronavirüsün çıkış noktası olan Çin'in Vuhan ve Hunan eyaletlerinde, hayat normale dönüyor...   3 aylık mücadelenin ardından Hunan'da salgını durduran uzman doktorlardan Peng Yue, görevini tamamladı.   Doktor Yue, daha sonra salgınla mücadele konusundaki tecrübelerini anlattı. Çin'deki şu andaki bilançoyu açıklayan Yue, Çin'in salgını nasıl kontrol altına aldığını da açıklayarak Türkiye'ye önerilerde bulundu.   3 TEMEL MADDE   Yue, yaptığı açıklamada, "Öncelikle bunun bir salgın olduğunu kabul etmeliyiz. Burada 3 temel noktaya odaklanmalıyız. İlki enfeksiyonun kaynağına gidiş. Yayılımının güzergahını takip etmek. Ve şüpheli geri kalan nüfusu korumak.   LÜTFEN SOKAĞA ÇIKMAYIN   Bunların hepsi aynı anda olmalı. Çünkü, bunların hepsi birbiriyle ilişkili. Koronayı engellemek için kaynağını gidilmeli ve bundan kim etkilendi tespit edilmeli. Bunun için de en önemli şey test, test, test.   Geri kalan madde olan nüfusu koruma için de lütfen sokağa çıkmayın." ifadelerini kullandı.

Çin'in Hunan eyaletinde korona salgınını durduran doktor, Türkiye'ye 3 temel öneride bulundu.

 

Dünyayı ölüme ve felakete sürükleyen koronavirüsün çıkış noktası olan Çin'in Vuhan ve Hunan eyaletlerinde, hayat normale dönüyor...

 

3 aylık mücadelenin ardından Hunan'da salgını durduran uzman doktorlardan Peng Yue, görevini tamamladı.

 

Doktor Yue, daha sonra salgınla mücadele konusundaki tecrübelerini anlattı. Çin'deki şu andaki bilançoyu açıklayan Yue, Çin'in salgını nasıl kontrol altına aldığını da açıklayarak Türkiye'ye önerilerde bulundu.

 

3 TEMEL MADDE

 

Yue, yaptığı açıklamada, "Öncelikle bunun bir salgın olduğunu kabul etmeliyiz. Burada 3 temel noktaya odaklanmalıyız. İlki enfeksiyonun kaynağına gidiş. Yayılımının güzergahını takip etmek. Ve şüpheli geri kalan nüfusu korumak.

 

LÜTFEN SOKAĞA ÇIKMAYIN

 

Bunların hepsi aynı anda olmalı. Çünkü, bunların hepsi birbiriyle ilişkili. Koronayı engellemek için kaynağını gidilmeli ve bundan kim etkilendi tespit edilmeli. Bunun için de en önemli şey test, test, test.

 

Geri kalan madde olan nüfusu koruma için de lütfen sokağa çıkmayın." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.