Samanlık yangınında 8 büyükbaş hayvan telef oldu

ASAYİŞ 27.09.2020 - 10:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Samanlık yangınında 8 büyükbaş hayvan telef oldu

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde meydana gelen samanlık yangınında 8 büyükbaş hayvan telef oldu.   Olay, Sarayköy İlçesi Hasköy Mahallesi’nde Doğan Kirlioğlu’na (56) ait samanlık deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, samanlıkta başlayan yangın büyüyerek büyükbaş hayvanların kaldığı ahıra sıçradı. Alevlerin sardığı samanlık ve ahır yangınında 8 büyükbaş hayvan telef oldu.     Yangının ihbarı üzerine, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Sarayköy İtfaiye şube ekipleri olay yerine sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek, kontrol altına aldı. Ancak ahırda bulunan 8 büyükbaş hayvanı kurtarmaya yetmedi. Ekipler tarafından söndürülen yangında soğutma çalışmaları devam ederken telef olan 8 büyükbaş hayvan iş makinesi yardımı ile yangın alanından çıkarıldı.     Sarayköy.com.tr ‘ye konuşan, Hasköy Mahallesi Muhtarı İbrahim Demirci, “Yangının çıkışını görmedim, fakat iddiaya göre depo sahibinin kaynak veya spriel ile bir şeyler yaptığı söylendi. Sanırım sprielden sıçrayan kıvılcımların samanları tutuşturduğu düşünülüyor. Telef olan büyükbaş hayvanların bir tona yakın olduğunu buna göre 200 bin lira bir zararın olacağını tahmin ediyorum” dedi.

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde meydana gelen samanlık yangınında 8 büyükbaş hayvan telef oldu.

 

Olay, Sarayköy İlçesi Hasköy Mahallesi’nde Doğan Kirlioğlu’na (56) ait samanlık deposunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, samanlıkta başlayan yangın büyüyerek büyükbaş hayvanların kaldığı ahıra sıçradı. Alevlerin sardığı samanlık ve ahır yangınında 8 büyükbaş hayvan telef oldu.

 

 

Yangının ihbarı üzerine, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Sarayköy İtfaiye şube ekipleri olay yerine sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek, kontrol altına aldı. Ancak ahırda bulunan 8 büyükbaş hayvanı kurtarmaya yetmedi. Ekipler tarafından söndürülen yangında soğutma çalışmaları devam ederken telef olan 8 büyükbaş hayvan iş makinesi yardımı ile yangın alanından çıkarıldı.

 

 

Sarayköy.com.tr ‘ye konuşan, Hasköy Mahallesi Muhtarı İbrahim Demirci, “Yangının çıkışını görmedim, fakat iddiaya göre depo sahibinin kaynak veya spriel ile bir şeyler yaptığı söylendi. Sanırım sprielden sıçrayan kıvılcımların samanları tutuşturduğu düşünülüyor. Telef olan büyükbaş hayvanların bir tona yakın olduğunu buna göre 200 bin lira bir zararın olacağını tahmin ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.