Şampiyon Karatecilerin Yeni Hedefi Avrupa

SPOR 06.09.2020 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şampiyon Karatecilerin Yeni Hedefi Avrupa

Sakarya’da düzenlenen Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonasında altın madalya kazanan Denizli Karate İhtisas Spor Kulübü sporcuları, şampiyonluğun geliş öyküsünü ve hedeflerini İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile paylaştı.   Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Sakarya’nın ev sahipliğinde 27-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlendi. Pandemi tedbirlerinin üst düzey alındığı şampiyona, fiziksel temas gerektirmeyen Kata dalında gerçekleşti. Denizli’yi temsil eden Karate İhtisas Spor Kulübü, dört gün süren müsabakalar sonunda Ümit-Genç Bayanlar Takım Kata kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.     ÜÇ AY BOYUNCA EVDEN ÇALIŞTILAR Şampiyon takımın sporcuları Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan ile Antrenör İhsan Kaya, şampiyonluk sürecinde yaşadıklarını ve yeni hedeflerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na anlattı. Takımın en tecrübelisi Damla Su Türemen, pandemi dolayısıyla üç ay boyunca antrenörlerinin verdiği program doğrultusunda evde çalışmak zorunda kaldıklarını, toplu antrenmanlara ancak Haziran ayından itibaren başladıklarını söyledi. Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan ise takım olmanın verdiği çalışma disipliniyle kendilerine şampiyonluk hedefi koyduklarını, bu süreçte tam bir uyumla çok çalıştıklarını ve neticesinde şampiyonluğu hakettiklerini söyledi.   ANTRENÖR KAYA “YENİ HEDEFİMİZ AVRUPA ŞAMPİYONASI” Karate İhtisas Spor Kulübü Antrenörü İhsan Kaya, pandemi döneminde sporcularının formdan düşmemesi adına sürekli iletişim halinde olduklarını, yeni normalleşmeyle de hepimiz için sağlıklı ortamda çalışmaları sürdürmek için yoğun gayret gösterdiklerini söyledi. Türkiye Şampiyonasında geçen sene ikinci olduklarını hatırlatan Kaya, bu yıl üzerine koyarak Türkiye Şampiyonu olduklarını, Denizli’yi kürsüde zirvede temsil etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.   Şubat 2021’de Finlandiya’da gerçekleşecek Avrupa Karate Şampiyonasının kendileri için yeni hedefleri olduğunu söyleyen Kaya, bugünden itibaren bu hedef doğrultusunda aynı inanç ve kararlılıkla çalışmalara başladıklarını ifade etti.     İBANOĞLU ‘BAŞARIYI SÜRDÜRÜLEBİLİR KILACAĞIZ’ Karate Türkiye Şampiyonu Denizli Karate İhtisas Spor Kulübünü ağırlayan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu,genç karatecilere ülke çapında kendini kanıtlamış, işini disiplinle ve severek yapan bir antrenöre sahip olduklarını söyleyerek elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Denizlili sporcuların karate ve diğer branşlarda da artık kendilerine büyük hedefler koyduklarını söyleyen İbanoğlu, pandemi sonrası dönemde de başarıyı sürdürülebilir hale getirmek için desteklerinin devam edeceğini belirtti.  

Sakarya’da düzenlenen Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonasında altın madalya kazanan Denizli Karate İhtisas Spor Kulübü sporcuları, şampiyonluğun geliş öyküsünü ve hedeflerini İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile paylaştı.

 

Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Sakarya’nın ev sahipliğinde 27-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlendi. Pandemi tedbirlerinin üst düzey alındığı şampiyona, fiziksel temas gerektirmeyen Kata dalında gerçekleşti. Denizli’yi temsil eden Karate İhtisas Spor Kulübü, dört gün süren müsabakalar sonunda Ümit-Genç Bayanlar Takım Kata kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

 

 

ÜÇ AY BOYUNCA EVDEN ÇALIŞTILAR

Şampiyon takımın sporcuları Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan ile Antrenör İhsan Kaya, şampiyonluk sürecinde yaşadıklarını ve yeni hedeflerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’na anlattı. Takımın en tecrübelisi Damla Su Türemen, pandemi dolayısıyla üç ay boyunca antrenörlerinin verdiği program doğrultusunda evde çalışmak zorunda kaldıklarını, toplu antrenmanlara ancak Haziran ayından itibaren başladıklarını söyledi. Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan ise takım olmanın verdiği çalışma disipliniyle kendilerine şampiyonluk hedefi koyduklarını, bu süreçte tam bir uyumla çok çalıştıklarını ve neticesinde şampiyonluğu hakettiklerini söyledi.

 

ANTRENÖR KAYA “YENİ HEDEFİMİZ AVRUPA ŞAMPİYONASI”

Karate İhtisas Spor Kulübü Antrenörü İhsan Kaya, pandemi döneminde sporcularının formdan düşmemesi adına sürekli iletişim halinde olduklarını, yeni normalleşmeyle de hepimiz için sağlıklı ortamda çalışmaları sürdürmek için yoğun gayret gösterdiklerini söyledi. Türkiye Şampiyonasında geçen sene ikinci olduklarını hatırlatan Kaya, bu yıl üzerine koyarak Türkiye Şampiyonu olduklarını, Denizli’yi kürsüde zirvede temsil etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

Şubat 2021’de Finlandiya’da gerçekleşecek Avrupa Karate Şampiyonasının kendileri için yeni hedefleri olduğunu söyleyen Kaya, bugünden itibaren bu hedef doğrultusunda aynı inanç ve kararlılıkla çalışmalara başladıklarını ifade etti.

 

 

İBANOĞLU ‘BAŞARIYI SÜRDÜRÜLEBİLİR KILACAĞIZ’

Karate Türkiye Şampiyonu Denizli Karate İhtisas Spor Kulübünü ağırlayan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu,genç karatecilere ülke çapında kendini kanıtlamış, işini disiplinle ve severek yapan bir antrenöre sahip olduklarını söyleyerek elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Denizlili sporcuların karate ve diğer branşlarda da artık kendilerine büyük hedefler koyduklarını söyleyen İbanoğlu, pandemi sonrası dönemde de başarıyı sürdürülebilir hale getirmek için desteklerinin devam edeceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.