Sarayköy Ankara’ya Taşındı

EKONOMİ 12.12.2019 - 12:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy Ankara’ya Taşındı

Ankara’da Sarayköy rüzgarı esti. Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası’nda açılan Sarayköy standında ilçenin yemeğinden, tekstil ürünlerine, tarihinden, turizmine kadar birçok kültür envanteri yer aldı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, standa gelenlere tek tek ilçeyi tanıttı, Sarayköy’ün meşhur yiyeceklerinden ikram etti.    Ankara, ATO Congresium'da düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası’na 18 ülkeden 44 kadın temsilci katıldı, Sarayköy’de yerini aldı. Şura’ya Sarayköy’ü temsilen Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sergül Yağız katıldı.     Şura’da açılan Sarayköy standında ilçenin tekstil ürünleri, yemeği, tarihi, turizmi ve kültürel envanteri tanıtıldı. Davetliler tarafından yoğun ilgi gören Sarayköy standında Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ilçeyi kendisi tanıttı. Misafirlere ilçenin zenginliklerinden bahseden Başkan Özbaş, ziyaretçilere ilçeyi temsilen hediye dağıttı.     Sarayköy’ü en iyi şekilde ziyaretçilere aktaran Başkan Özbaş, “Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası programı kapsamında Denizlimizin ve ilçelerimizin yöresel ürünlerinin tanıtıldığı standımızı ziyaret ettik. Gelecek kuşaklarımıza aktarmak üzere bizlere emanet edilen yöresel zenginliklerimizle Ankara'da tam bir Denizli rüzgarı esti. Sarayköyümüzü de en iyi şekilde aktarmak için biz de yerimizi alarak ilçemizin kültür envanterini anlattık” dedi.    

Ankara’da Sarayköy rüzgarı esti. Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası’nda açılan Sarayköy standında ilçenin yemeğinden, tekstil ürünlerine, tarihinden, turizmine kadar birçok kültür envanteri yer aldı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, standa gelenlere tek tek ilçeyi tanıttı, Sarayköy’ün meşhur yiyeceklerinden ikram etti. 

 

Ankara, ATO Congresium'da düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası’na 18 ülkeden 44 kadın temsilci katıldı, Sarayköy’de yerini aldı. Şura’ya Sarayköy’ü temsilen Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sergül Yağız katıldı.

 

 

Şura’da açılan Sarayköy standında ilçenin tekstil ürünleri, yemeği, tarihi, turizmi ve kültürel envanteri tanıtıldı. Davetliler tarafından yoğun ilgi gören Sarayköy standında Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ilçeyi kendisi tanıttı. Misafirlere ilçenin zenginliklerinden bahseden Başkan Özbaş, ziyaretçilere ilçeyi temsilen hediye dağıttı.

 

 

Sarayköy’ü en iyi şekilde ziyaretçilere aktaran Başkan Özbaş, “Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası programı kapsamında Denizlimizin ve ilçelerimizin yöresel ürünlerinin tanıtıldığı standımızı ziyaret ettik. Gelecek kuşaklarımıza aktarmak üzere bizlere emanet edilen yöresel zenginliklerimizle Ankara'da tam bir Denizli rüzgarı esti. Sarayköyümüzü de en iyi şekilde aktarmak için biz de yerimizi alarak ilçemizin kültür envanterini anlattık” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.