Sarayköy Belediyesi’nden LGS ve YKS öğrencileri için titiz çalışma

EĞİTİM 25.09.2020 - 12:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy Belediyesi’nden LGS ve YKS öğrencileri için titiz çalışma

Koronavirüs sebebiyle uzaktan eğitim alan öğrencilere bir destek de Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nden geldi. Sosyal Etkinlik Merkezi, LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler için 2020-2021 eğitim öğretim yılına başladı.   Sarayköylü gençlerin etüt merkezi haline gelen Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle okullarına gidemeyen öğrencilere destek olmak için kapılarını açtı.   Sosyal Etkinlik Merkezi, kontrollü sosyal hayat koşullarına göre tüm önlemleri alarak ve sosyal mesafe sınırları belirlenerek hazırlanan sınıflarda Liselere Geçiş Sınavı’na(LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerle 2020-2021 eğitim öğretim yılına başladı.     Öğrencileri ilk ders günü ziyaret eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, kovid-19 tedbir kurallarını hatırlatarak eskiden olduğu gibi yeni eğitim öğretim yılında da yanlarında olacaklarını ifade etti. Başkan Özbaş, “Sarayköyümüzde kültürel, sosyal ve bilim adına birçok projeyi hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak hizmetlerimiz de oldu. Projelerimiz arasında değerlendirme yapmak gerekirse benim için ilk sırada yer alan projemiz eğitim hizmetlerimizdir. Çünkü ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin geleceği bugünün gençleridir. Gençlerimizin eğitim alarak çıktıkları hayat yolunda sorgulayıcı, araştırmacı ve yenilikçi olmaları ülkemizin başarısını üstlere çıkartacaktır. Gençlerimizin eğitim hayatlarına destek olmak bizleri gururlandırıyor. Gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.   Ziyaret ettiği sınıfların tahtasına telefon numarasını yazan Başkan Özbaş, öğrencilerin taleplerinde ve sorularında her zaman kendisini aramasını istedi.   

Koronavirüs sebebiyle uzaktan eğitim alan öğrencilere bir destek de Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nden geldi. Sosyal Etkinlik Merkezi, LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrenciler için 2020-2021 eğitim öğretim yılına başladı.

 

Sarayköylü gençlerin etüt merkezi haline gelen Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle okullarına gidemeyen öğrencilere destek olmak için kapılarını açtı.

 

Sosyal Etkinlik Merkezi, kontrollü sosyal hayat koşullarına göre tüm önlemleri alarak ve sosyal mesafe sınırları belirlenerek hazırlanan sınıflarda Liselere Geçiş Sınavı’na(LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerle 2020-2021 eğitim öğretim yılına başladı.

 

 

Öğrencileri ilk ders günü ziyaret eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, kovid-19 tedbir kurallarını hatırlatarak eskiden olduğu gibi yeni eğitim öğretim yılında da yanlarında olacaklarını ifade etti. Başkan Özbaş, “Sarayköyümüzde kültürel, sosyal ve bilim adına birçok projeyi hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak hizmetlerimiz de oldu. Projelerimiz arasında değerlendirme yapmak gerekirse benim için ilk sırada yer alan projemiz eğitim hizmetlerimizdir. Çünkü ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin geleceği bugünün gençleridir. Gençlerimizin eğitim alarak çıktıkları hayat yolunda sorgulayıcı, araştırmacı ve yenilikçi olmaları ülkemizin başarısını üstlere çıkartacaktır. Gençlerimizin eğitim hayatlarına destek olmak bizleri gururlandırıyor. Gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ziyaret ettiği sınıfların tahtasına telefon numarasını yazan Başkan Özbaş, öğrencilerin taleplerinde ve sorularında her zaman kendisini aramasını istedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.