Sarayköy Belediyesi, taksileri dezenfekte etti

DENİZLİ 21.05.2020 - 09:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy Belediyesi, taksileri dezenfekte etti

Sarayköy Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan taksilere ve taksi duraklarına dezenfekte çalışması yaptı.   Sarayköy Belediyesi’nden taksicilere destek… Belediye ekipleri, koronavirüs salgını önlem çalışma zinciri içerisine taksicileri de ekledi. Ekipler, ilçede bulunan taksi duraklarına ve taksilere dezenfekte çalışmaları yaptı.   Ekipler, ilçede bulunan tüm taksileri ve taksi duraklarını, korona virüse karşı tedbir amaçlı dezenfekte etti. Özel kıyafetli belediye ekipleri, taksilerin koltuklarını, direksiyonlarını, bagajlarını, kapı içlerini ve tavanlarını özel ilaçlarla dezenfekte etti.     Konu hakkında bilgilendiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “İlçemiz içerisinde koronavirüs salgınına karşı önlemlerimizi esnetmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hizmet aldığı noktalarda bizler tedbirlerimizle yer almaya devam ediyoruz. İlçemizde bulunan kuaför ve berber dükkanlarımız ile minibüslerimizi dezenfekte etmiştik. Şimdi de ilçemizde hizmet veren tüm taksi ve taksi duraklarımızda dezenfekte çalışmalarımızı tamamladık. Hem esnaflarımızı hem de hemşehrilerimizi salgın ve diğer hastalıklardan korumak için mücadelemiz tüm imkanlarımızla, hız kesmeden devam edecek” dedi.  

Sarayköy Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan taksilere ve taksi duraklarına dezenfekte çalışması yaptı.

 

Sarayköy Belediyesi’nden taksicilere destek… Belediye ekipleri, koronavirüs salgını önlem çalışma zinciri içerisine taksicileri de ekledi. Ekipler, ilçede bulunan taksi duraklarına ve taksilere dezenfekte çalışmaları yaptı.

 

Ekipler, ilçede bulunan tüm taksileri ve taksi duraklarını, korona virüse karşı tedbir amaçlı dezenfekte etti. Özel kıyafetli belediye ekipleri, taksilerin koltuklarını, direksiyonlarını, bagajlarını, kapı içlerini ve tavanlarını özel ilaçlarla dezenfekte etti.

 

 

Konu hakkında bilgilendiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “İlçemiz içerisinde koronavirüs salgınına karşı önlemlerimizi esnetmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hizmet aldığı noktalarda bizler tedbirlerimizle yer almaya devam ediyoruz. İlçemizde bulunan kuaför ve berber dükkanlarımız ile minibüslerimizi dezenfekte etmiştik. Şimdi de ilçemizde hizmet veren tüm taksi ve taksi duraklarımızda dezenfekte çalışmalarımızı tamamladık. Hem esnaflarımızı hem de hemşehrilerimizi salgın ve diğer hastalıklardan korumak için mücadelemiz tüm imkanlarımızla, hız kesmeden devam edecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.