Sarayköy’de Online Sergi açıldı

SANAT 03.06.2020 - 15:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy’de Online Sergi açıldı

Koronavirüs salgını sebebiyle yılsonu sergisi düzenleyemeyen Sarayköy İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, online sergiyi hayata geçirdi. Kursiyerlerin çalışmaları fotoğraflandı ve kurumun web sitesinde yayınlandı.   Denizli’nin Sarayköy ilçesinde online sergi hayata geçti. Her eğitim-öğretim yılının sonunda kursiyerlerin çalışmalarını bir sergide beğeniye sunan Sarayköy Halk Eğitim Merkezi, koronavirüs salgını nedeniyle 2019- 2020 Eğitim-Öğretim yılsonu sergisini gerçekleştiremedi. Ancak Sarayköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Kaya, kursiyerlerin bir yıllık emeklerini sergilemeleri için online sergi çalışmasını hayata geçirdi.     Online sergi için üç günlük bir çalışma gerçekleştiren Kaya, açtığı web sitesinde sergi salonunu aratmadı. Kursiyerlerinden çalışmalarının fotoğraflarını isteyen Kaya, web sitesi üzerinde tasarladığı çerçevelere fotoğrafları konumlandırarak duvar görüntülerinin üzerine astı. Web sitesi üzerinde Online Sergi’yi tıklayan ziyaretçiler sergi salonundaymış havasını yaşarken İlçe Halk Eğitim Merkezi’ndeki bir yıllık çalışmaları da görme fırsatı buldu. Ziyaretçilerin beğeni ve yorumlarını da unutmayan Kaya, vatandaşların web sayfasına yorum ve beğeni yapmaları için ayrıca bir çalışma daha gerçekleştirdi.     Kursiyerlerin çalışmaları için Online Sergi açtıklarını kaydeden Sarayköy İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Kaya, “ Koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl sergi açamadık. Kursiyerlerimizin bir yıllık el emeği, göz nuru eserlerini sergileyemedik. Onların emeklerinin karşılığı belki olmaz ama onlar adına böyle bir proje yürütmek istedik. 3 günlük bir çalışmamızın ardından kursiyerlerimizin çalışmalarının fotoğraflarını kurumumuzun web sitesinde buluşturduk. Sanal sergimizin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve usta öğreticilerimize teşekkür ederim” dedi.   Online Sergiye ulaşmak için TIKLAYIN!

Koronavirüs salgını sebebiyle yılsonu sergisi düzenleyemeyen Sarayköy İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, online sergiyi hayata geçirdi. Kursiyerlerin çalışmaları fotoğraflandı ve kurumun web sitesinde yayınlandı.

 

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde online sergi hayata geçti. Her eğitim-öğretim yılının sonunda kursiyerlerin çalışmalarını bir sergide beğeniye sunan Sarayköy Halk Eğitim Merkezi, koronavirüs salgını nedeniyle 2019- 2020 Eğitim-Öğretim yılsonu sergisini gerçekleştiremedi. Ancak Sarayköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Kaya, kursiyerlerin bir yıllık emeklerini sergilemeleri için online sergi çalışmasını hayata geçirdi.

 

 

Online sergi için üç günlük bir çalışma gerçekleştiren Kaya, açtığı web sitesinde sergi salonunu aratmadı. Kursiyerlerinden çalışmalarının fotoğraflarını isteyen Kaya, web sitesi üzerinde tasarladığı çerçevelere fotoğrafları konumlandırarak duvar görüntülerinin üzerine astı. Web sitesi üzerinde Online Sergi’yi tıklayan ziyaretçiler sergi salonundaymış havasını yaşarken İlçe Halk Eğitim Merkezi’ndeki bir yıllık çalışmaları da görme fırsatı buldu. Ziyaretçilerin beğeni ve yorumlarını da unutmayan Kaya, vatandaşların web sayfasına yorum ve beğeni yapmaları için ayrıca bir çalışma daha gerçekleştirdi.

 

 

Kursiyerlerin çalışmaları için Online Sergi açtıklarını kaydeden Sarayköy İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Kaya, “ Koronavirüs salgını sebebiyle bu yıl sergi açamadık. Kursiyerlerimizin bir yıllık el emeği, göz nuru eserlerini sergileyemedik. Onların emeklerinin karşılığı belki olmaz ama onlar adına böyle bir proje yürütmek istedik. 3 günlük bir çalışmamızın ardından kursiyerlerimizin çalışmalarının fotoğraflarını kurumumuzun web sitesinde buluşturduk. Sanal sergimizin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve usta öğreticilerimize teşekkür ederim” dedi.

 

Online Sergiye ulaşmak için TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.