Sarayköy’de Siyer-i Nebi Ödülleri Sahiplerine Verildi

EĞİTİM 16.01.2020 - 11:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköy’de Siyer-i Nebi Ödülleri Sahiplerine Verildi

Peygamber Efendimizin hayatının gençlere öğretilmesi amacıyla Denizli Anadolu Gençlik Derneği tarafından (AGD) Sarayköy İlçesinde düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.    Anadolu Gençlik Derneği'nin organize ettiği 15 Aralık 2019 günü Türkiye'nin 81 ilinde lise düzeyindeki gençlere yönelik "Gençler Kutlu Peygamberin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması"nın ödülleri, dereceye giren öğrencilere verilmeye devam ediyor.   Denizli merkezde binlerce, Sarayköy ilçesinde de yüzlerce öğrencinin katıldığı yarışmada dereceye giren ilk üç öğrenciye Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından ödülleri verildi.     PEYGAMBER EFENDİMİZ İNSANLIK İÇİN ÖRNEKTİR Yarışmada başarılı olan öğrencileri tebrik eden Başkan Özbaş, "Peygamber Efendimizin bütün insanlık için örnek olduğunu" anlatarak "O'nun hayatını hayatımıza tatbik etmeli onun gibi yaşamalıyız. Bu yarışmada emeği geçen dernek temsilcisi kardeşlerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.     AMACIMIZ İSLAM’I GENÇLERE AKTARMAK Sarayköy AGD Temsilcisi Fatih Yılmaz ise Yarışmaya katılımın İlçemizdeki her liseden olmasının Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)'in hayatının öğrenilmesi noktasında önemli bir gösterge olduğunu söyleyerek, "Amacımız Peygamber Efendimizin hayatını hayatına tatbik edecek gençler yetiştirmektir, onun mücadelesini, İslam'ı insanlara nasıl aktardığını gençlere aktarmaktır. Rabbim bu gençleri vatanını, milletini seven, inancına sahip çıkan bir nesil olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Hayatta en güzel şey, Allah ve Rasulü'nü bilmek ve Müslümanca düşünüp Müslümanca yaşamaktır. Siyer-i Nebi Yarışmamızda dereceye giren ve bu yarışmamıza katılan bütün gençlerimizi tebrik ediyoruz. Sevgili Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)'in izinde bir ömür niyaz ediyoruz. Bu çalışmamıza destek veren katkı sunan Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a da teşekkür ediyoruz." dedi.     Sarayköy İlçesinde derece yapan öğrenciler ve okullar; 1. Sarayköy Anadolu İmam Hatip Lisesi: Deniz İpar 2.  Anadolu imam hatip Lisesi: Gökçe Şahin 3.Anadolu İmam Hatip Lisesi: Kader Temizer        

Peygamber Efendimizin hayatının gençlere öğretilmesi amacıyla Denizli Anadolu Gençlik Derneği tarafından (AGD) Sarayköy İlçesinde düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

 

 Anadolu Gençlik Derneği'nin organize ettiği 15 Aralık 2019 günü Türkiye'nin 81 ilinde lise düzeyindeki gençlere yönelik "Gençler Kutlu Peygamberin İzinde Siyer-i Nebi Yarışması"nın ödülleri, dereceye giren öğrencilere verilmeye devam ediyor.

 

Denizli merkezde binlerce, Sarayköy ilçesinde de yüzlerce öğrencinin katıldığı yarışmada dereceye giren ilk üç öğrenciye Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından ödülleri verildi.

 

 

PEYGAMBER EFENDİMİZ İNSANLIK İÇİN ÖRNEKTİR

Yarışmada başarılı olan öğrencileri tebrik eden Başkan Özbaş, "Peygamber Efendimizin bütün insanlık için örnek olduğunu" anlatarak "O'nun hayatını hayatımıza tatbik etmeli onun gibi yaşamalıyız. Bu yarışmada emeği geçen dernek temsilcisi kardeşlerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.

 

 

AMACIMIZ İSLAM’I GENÇLERE AKTARMAK

Sarayköy AGD Temsilcisi Fatih Yılmaz ise Yarışmaya katılımın İlçemizdeki her liseden olmasının Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)'in hayatının öğrenilmesi noktasında önemli bir gösterge olduğunu söyleyerek, "Amacımız Peygamber Efendimizin hayatını hayatına tatbik edecek gençler yetiştirmektir, onun mücadelesini, İslam'ı insanlara nasıl aktardığını gençlere aktarmaktır. Rabbim bu gençleri vatanını, milletini seven, inancına sahip çıkan bir nesil olarak yetiştirmeyi nasip etsin. Hayatta en güzel şey, Allah ve Rasulü'nü bilmek ve Müslümanca düşünüp Müslümanca yaşamaktır. Siyer-i Nebi Yarışmamızda dereceye giren ve bu yarışmamıza katılan bütün gençlerimizi tebrik ediyoruz. Sevgili Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)'in izinde bir ömür niyaz ediyoruz. Bu çalışmamıza destek veren katkı sunan Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a da teşekkür ediyoruz." dedi.

 

 

Sarayköy İlçesinde derece yapan öğrenciler ve okullar;

1. Sarayköy Anadolu İmam Hatip Lisesi: Deniz İpar

2.  Anadolu imam hatip Lisesi: Gökçe Şahin

3.Anadolu İmam Hatip Lisesi: Kader Temizer  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.