Sarayköy İlçesi'nde uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

ASAYİŞ 20.06.2019 - 08:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sarayköy İlçesi'nde uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Olayda 1 kişi gözaltına alındı.   Edinilen bilgiye göre, Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zehir tacirleri ile mücadelesinde hız kesmeden devam ediyor. Uyuşturucu konusunda başarılı operasyonlar gerçekleştiren Jandarma ekipleri geçtiğimiz günlerde bu operasyonlara bir  yenisini ekledi.   Jandarma ekipleri,  günlerdir takip ettikleri  M.A isimli şahsın, Duacılı Mahallesi’ndeki evinde yaptıkları aramada; 600 gr kubar esrar, 50 kök kenevir, 1 tabanca, 1 tüfek, ele geçirildi.   Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda M.A isimli şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.    

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Olayda 1 kişi gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgiye göre, Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri zehir tacirleri ile mücadelesinde hız kesmeden devam ediyor. Uyuşturucu konusunda başarılı operasyonlar gerçekleştiren Jandarma ekipleri geçtiğimiz günlerde bu operasyonlara bir  yenisini ekledi.

 

Jandarma ekipleri,  günlerdir takip ettikleri  M.A isimli şahsın, Duacılı Mahallesi’ndeki evinde yaptıkları aramada; 600 gr kubar esrar, 50 kök kenevir, 1 tabanca, 1 tüfek, ele geçirildi.

 

Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda M.A isimli şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

 



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.