Sarayköyspor Liderlik Koltuğuna Oturdu

SPOR 07.10.2019 - 09:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sarayköyspor Liderlik Koltuğuna Oturdu

Sarayköyspor, Bölgesel Amatör Lig’in (BAL), deplasmanda karşılaştığı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor’u 2-0 mağlup etti. Ligde çıktığı 3 maçta 9 puan toplayan kırmızı siyahlılar, liderlik koltuğuna oturdu . Sarayköyspor, BAL’ın 3’üncü haftasında, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor’a konuk oldu. Gazi Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya kırmızı siyahlı etkili başladı. Sarayköyspor, 41. dakikada Oğuz Kağan Horzum’un kaydettiği golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, konuk ekip Sarayköyspor ikinci yarıda da rakip sahada gol pozisyonlarına girdi. Kırmızı siyahlı ekip, 60. dakikada Eren Üntürk’ün attığı golle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Mücadele bu skorla sona erdi.   SARAYKÖYSPOR SERİYE BAĞLADI Sarayköyspor elde ettiği bu galibiyetle puanını 9’a taşıdı. Ligde çıktığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan kırmızı siyahlılar, mücadele ettiği 7’inci grupta zirveye oturdu. Karşılaşmanın ardından Sarayköysporlu futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı. Liderlik coşkusu yaşayan oyuncular, galibiyeti kendilerini desteklemek için deplasmana giden taraftarlarla birlikte kutladı.   BAŞKAN ÖZBAŞ’TAN TAKIMA TAM DESTEK Sarayköyspor’un oynadığı her karşılaşmada, tribünlerdeki yerini alarak takıma destek olan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Burdur’da da kırmızı siyahlı ekibi yalnız bırakmadı. Mücadeleyi izleyen Sarayköyspor Onursal Başkanı Özbaş, maçın sona ermesinin ardından futbolcularla birlikte galibiyeti kutladı. Sarayköyspor’un başarısının tüm ilçeyi mutlu ettiğini ifade eden Başkan Özbaş, “Sarayköysporumuz BAL’da iyi gidişini sürdürüyor. Üst üste 3 galibiyet alarak lider olan takımımız ile gurur duyuyoruz. Üstün başarılarından dolayı, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Sarayköyspor, Bölgesel Amatör Lig’in (BAL), deplasmanda karşılaştığı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor’u 2-0 mağlup etti. Ligde çıktığı 3 maçta 9 puan toplayan kırmızı siyahlılar, liderlik koltuğuna oturdu

.

Sarayköyspor, BAL’ın 3’üncü haftasında, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor’a konuk oldu. Gazi Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya kırmızı siyahlı etkili başladı. Sarayköyspor, 41. dakikada Oğuz Kağan Horzum’un kaydettiği golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, konuk ekip Sarayköyspor ikinci yarıda da rakip sahada gol pozisyonlarına girdi. Kırmızı siyahlı ekip, 60. dakikada Eren Üntürk’ün attığı golle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Mücadele bu skorla sona erdi.

 

SARAYKÖYSPOR SERİYE BAĞLADI


Sarayköyspor elde ettiği bu galibiyetle puanını 9’a taşıdı. Ligde çıktığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan kırmızı siyahlılar, mücadele ettiği 7’inci grupta zirveye oturdu. Karşılaşmanın ardından Sarayköysporlu futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı. Liderlik coşkusu yaşayan oyuncular, galibiyeti kendilerini desteklemek için deplasmana giden taraftarlarla birlikte kutladı.

 

BAŞKAN ÖZBAŞ’TAN TAKIMA TAM DESTEK


Sarayköyspor’un oynadığı her karşılaşmada, tribünlerdeki yerini alarak takıma destek olan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Burdur’da da kırmızı siyahlı ekibi yalnız bırakmadı. Mücadeleyi izleyen Sarayköyspor Onursal Başkanı Özbaş, maçın sona ermesinin ardından futbolcularla birlikte galibiyeti kutladı.

Sarayköyspor’un başarısının tüm ilçeyi mutlu ettiğini ifade eden Başkan Özbaş, “Sarayköysporumuz BAL’da iyi gidişini sürdürüyor. Üst üste 3 galibiyet alarak lider olan takımımız ile gurur duyuyoruz. Üstün başarılarından dolayı, teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.