Satrançın Dehasından İbanoğlu'na Ziyarette bulunuldu

SPOR 03.05.2017 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Satrançın Dehasından İbanoğlu'na Ziyarette bulunuldu

Dünya Okullararası Satranç Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan Denizli’li Batuhan Özen, Romanya dönüşü Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

Dünya Okullararası Satranç Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan Denizli’li Batuhan Özen, Romanya dönüşü Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.   21 Nisan-01 Mayıs 2017 tarihlerinde Romanya’nın Yaş kentinde 41 ülkeden 576 sporcuyla yapılan Dünya Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye iki altın iki bronz madalya ile döndü. Denizli ODTÜ Geliştirme Vakfı 11. Sınıf öğrencisi Batuhan Özen şampiyonada milli takım adına ter döktü. Şampiyona sonunda bronz madalya ve üçüncülük kupasını ülkemize kazandıran genç Batuhan, yolculuk dönüşü ailesi, Federasyon Temsilcisi Ayşegül Akdeniz ve ODTÜ Beden Eğitimi Öğretmeni ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.     İNANCIN ZAFERİ   Genç Batuhan’la birlikte ziyarete katılan abi Gökhan Özen, anne Zeliha ve baba Süleyman Nazif Özen çocuklarıyla birlikte yaşadıkları gururu İbanoğlu’na anlattı. 17 yaş genel kategoride kürsüde yer alma başarısı gösteren Batuhan, şampiyonada beşinci seribaşı olarak yarıştığını, ilk turlardan itibaren kazandıkça özgüveninin arttığını söyledi. Dünyanın en iyi sporcularıyla yarıştığını kaydeden Özen, bir maçın yaklaşık 4-5 saat sürdüğünü, internet canlı yayınıyla şampiyonayı takip eden arkadaşları, öğretmenlerinden gelen mesajların kendisini daha çok motive ettiğini belirtti.     BABA ÖZEN “HEDEFİ OLAN ARKADAŞLAR SEÇİN   Üç çocukları olduğunu ve her biriyle gurur duyduklarını kaydeden Özen çifti, başarının emek istediğini, Batuhan’ın satrançtaki yeteneğini görünce sonuna kadar destek olduklarını kaydetti. Gençlerin sosyal alanlarda kendilerini geliştirmelerinin önemli olduğunu belirten Baba Süleyman Nazif Özen, çocuklarına her zaman hedefi olan arkadaşlar seçmeleri tavsiyesinde bulunduğunu söyledi.       İLK YURTDIŞI DENEYİMİNDE BAŞARILI OLDU   Genç sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; çalışan, mücadele eden ve kendini yetiştirenin her zaman bir adım önde olduğunu Batuhan sayesinde yeniden gördüklerini söyledi. Batuhan’ın uluslararası bir turnuva ile yarışma için ilk kez yurt dışı deneyimi yaşadığını, bunda da başarılı olduğunu kaydeden İbanoğlu, başta fedakarca çocuklarına destek olan ailesine, öğretmenlerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.  
Dünya Okullararası Satranç Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan Denizli’li Batuhan Özen, Romanya dönüşü Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

Dünya Okullararası Satranç Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan Denizli’li Batuhan Özen, Romanya dönüşü Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

 

21 Nisan-01 Mayıs 2017 tarihlerinde Romanya’nın Yaş kentinde 41 ülkeden 576 sporcuyla yapılan Dünya Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye iki altın iki bronz madalya ile döndü. Denizli ODTÜ Geliştirme Vakfı 11. Sınıf öğrencisi Batuhan Özen şampiyonada milli takım adına ter döktü. Şampiyona sonunda bronz madalya ve üçüncülük kupasını ülkemize kazandıran genç Batuhan, yolculuk dönüşü ailesi, Federasyon Temsilcisi Ayşegül Akdeniz ve ODTÜ Beden Eğitimi Öğretmeni ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

 

 

İNANCIN ZAFERİ

 

Genç Batuhan’la birlikte ziyarete katılan abi Gökhan Özen, anne Zeliha ve baba Süleyman Nazif Özen çocuklarıyla birlikte yaşadıkları gururu İbanoğlu’na anlattı. 17 yaş genel kategoride kürsüde yer alma başarısı gösteren Batuhan, şampiyonada beşinci seribaşı olarak yarıştığını, ilk turlardan itibaren kazandıkça özgüveninin arttığını söyledi. Dünyanın en iyi sporcularıyla yarıştığını kaydeden Özen, bir maçın yaklaşık 4-5 saat sürdüğünü, internet canlı yayınıyla şampiyonayı takip eden arkadaşları, öğretmenlerinden gelen mesajların kendisini daha çok motive ettiğini belirtti.

 

 

BABA ÖZEN “HEDEFİ OLAN ARKADAŞLAR SEÇİN

 

Üç çocukları olduğunu ve her biriyle gurur duyduklarını kaydeden Özen çifti, başarının emek istediğini, Batuhan’ın satrançtaki yeteneğini görünce sonuna kadar destek olduklarını kaydetti. Gençlerin sosyal alanlarda kendilerini geliştirmelerinin önemli olduğunu belirten Baba Süleyman Nazif Özen, çocuklarına her zaman hedefi olan arkadaşlar seçmeleri tavsiyesinde bulunduğunu söyledi.

 

 

 

İLK YURTDIŞI DENEYİMİNDE BAŞARILI OLDU

 

Genç sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; çalışan, mücadele eden ve kendini yetiştirenin her zaman bir adım önde olduğunu Batuhan sayesinde yeniden gördüklerini söyledi. Batuhan’ın uluslararası bir turnuva ile yarışma için ilk kez yurt dışı deneyimi yaşadığını, bunda da başarılı olduğunu kaydeden İbanoğlu, başta fedakarca çocuklarına destek olan ailesine, öğretmenlerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.