Şehit Annesi Memleketi Çameli'de Toprağa Verildi

DENİZLİ 10.12.2019 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şehit Annesi Memleketi Çameli'de Toprağa Verildi

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 1995 yılında görev yaptığı sırada teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan Jandarma Er Ali Akyol, Çameli ilçesinde dün hayatını kaybeden annesi Gülizar Akyol bugün öğle namazına müteakip gözyaşları arasında defnedildi.   Şehit Annesi Gülizar Akyol yaklaşık on gündür kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü PAÜ Hastanesi'nde dün vefat etmişti. Çameli Gürsu Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil, Çameli Emniyet Amiri Bilal Cingör, Çameli AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cevdet Sunay Çeler, Merhumenin Ailesi ,yakınları ve Mahalle Sakinleri  katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Gürsu Mahallesi Darpak Mezarlığı'na defnedilen Merhume Gülizar Akyol  Ailesinin acılarını paylaşan Başkan Arslan, "Şehit annemizi kaybettik. Acımız çok büyük. Şehidin vefat eden annesi bizim de annemizdi. Allah rahmet etsin, Anne ile şehit evladı Cennette buluşmuşlardır. Allah bizlere ve ailemize sabır versin. Merhume’ye yüce Allah’tan rahmet, geride kalan akraba, dost ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Mekânları cennet olsun" dedi.    

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde 1995 yılında görev yaptığı sırada teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan Jandarma Er Ali Akyol, Çameli ilçesinde dün hayatını kaybeden annesi Gülizar Akyol bugün öğle namazına müteakip gözyaşları arasında defnedildi.

 

Şehit Annesi Gülizar Akyol yaklaşık on gündür kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü PAÜ Hastanesi'nde dün vefat etmişti. Çameli Gürsu Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil, Çameli Emniyet Amiri Bilal Cingör, Çameli AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cevdet Sunay Çeler, Merhumenin Ailesi ,yakınları ve Mahalle Sakinleri  katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Gürsu Mahallesi Darpak Mezarlığı'na defnedilen Merhume Gülizar Akyol  Ailesinin acılarını paylaşan Başkan Arslan, "Şehit annemizi kaybettik. Acımız çok büyük. Şehidin vefat eden annesi bizim de annemizdi. Allah rahmet etsin, Anne ile şehit evladı Cennette buluşmuşlardır. Allah bizlere ve ailemize sabır versin. Merhume’ye yüce Allah’tan rahmet, geride kalan akraba, dost ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Mekânları cennet olsun" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.