Şehit dayısı 1 aylık emekli maaşını Mehmetçiğe bağışladı

DENİZLİ 23.03.2018 - 16:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şehit dayısı 1 aylık emekli maaşını Mehmetçiğe bağışladı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde şehit dayısı, emekli maaşını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışladı.   İlçeye bağlı Akköy Mahallesinde ikamet eden ve SSK emeklisi olan Hüseyin İçen isimli vatandaş, Pamukkale İlçe Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu makamında ziyaret ederek bu ay aldığı emekli maaşının tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak istediğini belirtti. Bunun üzerine kaymakamlık personeli İçen’e yardımcı olarak kendileri refakatinde banka aracılığı ile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bin 570 TL bağış yapmasını sağlandı. 1984 yılında Hakkari’de şehit olan Saadettin Çelik’in de dayısı olduğunu belirten İçen, terör örgütleri ile mücadelede büyük fedakarlık gösteren Mehmetçiklerin haklarının ödenmesinin mümkün olmadığını, maddi imkanları dahilinde bağış yapmak istediğini, bunun yanında da 65 yaşında olmasına rağmen her türlü göreve hazır olduğunu ifade etti.   İçen’e gösterdiği örnek davranıştan dolayı teşekkür eden Kaymakam Balcıoğlu ise Türkiye’nin İçen gibi birçok vatandaşın örnek davranışlarına şahit olduklarını ifade ederek, “Milletimiz, ülkemizin beka mücadelesinde dün olduğu gibi bugünde Mehmetçiğimizin yanındadır. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” dedi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde şehit dayısı, emekli maaşını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışladı.

 

İlçeye bağlı Akköy Mahallesinde ikamet eden ve SSK emeklisi olan Hüseyin İçen isimli vatandaş, Pamukkale İlçe Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu makamında ziyaret ederek bu ay aldığı emekli maaşının tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak istediğini belirtti. Bunun üzerine kaymakamlık personeli İçen’e yardımcı olarak kendileri refakatinde banka aracılığı ile Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bin 570 TL bağış yapmasını sağlandı. 1984 yılında Hakkari’de şehit olan Saadettin Çelik’in de dayısı olduğunu belirten İçen, terör örgütleri ile mücadelede büyük fedakarlık gösteren Mehmetçiklerin haklarının ödenmesinin mümkün olmadığını, maddi imkanları dahilinde bağış yapmak istediğini, bunun yanında da 65 yaşında olmasına rağmen her türlü göreve hazır olduğunu ifade etti.

 

İçen’e gösterdiği örnek davranıştan dolayı teşekkür eden Kaymakam Balcıoğlu ise Türkiye’nin İçen gibi birçok vatandaşın örnek davranışlarına şahit olduklarını ifade ederek, “Milletimiz, ülkemizin beka mücadelesinde dün olduğu gibi bugünde Mehmetçiğimizin yanındadır. Bu birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.